BREAKING NEWSȘtiri

Primarul Câmpinei organizează consultări cu partidele politice pe tema PUZ-ului ce include pasajul subteran

Joi, 25 august, începând cu ora 10.00, primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, organizează la sediul Primăriei consultări cu partidele politice reprezentate în Consiliul Local, pe tema proiectului de hotărâre nr. 171/ 01.08.2022 privind aprobarea ”PUZ – regnerare urbană, creșterea mobilității urbane nepoluante, prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran și extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal în zona centrală a Municipiului Câmpina”.
În adresa trimisă către partide, primarul precizează faptul că acest dialog va avea loc anterior etapei de dezbatere publică împreună cu populația, ceea ce lasă de înțeles că, în curând, administrația locală va organiza cea de-a doua dezbatere publică, față în față cu cetățenii, după cea organizată în urmă cu câteva luni, la data de 30 mai.

Potrivit surselor noastre, la ultima sesiune de consultare publică a proiectului de PUZ organizată pe site-ul primăriei, administrația locală ar fi primit sute de petiții prin intermediul cărora câmpinenii și-au exprimat punctele de vedere legat de oportunitatea realizării proiectului susținut de Alin Moldoveanu. Am încercat să obținem și date concrete cu privire la numărul acestor petiții, însă nu am primit deocamdată niciun răspuns de la autoritățile locale.
În ceea ce privește consultările primarului cu partidele politice, pe care acesta le va face separat cu fiecare formațiune politică în parte, rezultatele sunt previzibile, având în vedere că până în prezent PNL, PMP, USR și Cezar Grama (Partidul Verde) și-au exprimat public intenția de a respinge la vot în Consiliul Local proiectul de PUZ în forma propusă de primar.
De cealaltă parte, a susținătorilor proiectului, cel mai probabil POL (Liviu Briciu și Cosmin Raț), Partidul Verde (Roxana Gheorghe și Naomi Ionescu) și independentul Costel Filip vor vota favorabil, luând în considerare faptul că mulți dintre consilierii locali ai acestor partide și-au exprimat public intenția în acest sens.
Singurele partidele care încă nu și-au exprimat opțiunea sunt PSD și PRO România, explicația cea mai probabilă fiind aceea că cele două formațiuni politice așteaptă rezultatele unui sondaj de opinie comandat pe această temă.

11 Comentarii  

 1. Mda… Mare păcat că se așteaptă rezultatele sondajului, în cel mai pur stil populist cu care ne-a obișnuit de decenii respectivul partid. Știm foarte bine că oamenii nu sunt educați și informați cum trebuie (s-a văzut la vot foarte bine asta), și că nu sunt în cunoștință de cauză pentru a ști ce este bine pentru ei și viitorul lor. Nu poți lăsa soarta unui astfel de oraș la mâna cetățenilor. Într-o asemenea problemă, specialiștii și cei bine informați ar trebui consultați – nu toți câmpinenii. Avem o sumedenie de minți capabile originare din Câmpina și realizate bine prin capitală, prin marile orașe și mai ales prin Occident. PE EI trebuie să-i întrebăm, EI sunt cei care pot fi cu adevărat în cunoștință de cauză.

  1. Care „specialisti”? Aia 7 arhitecti din comisia care a dat avizul si care sunt cunoscuti ca-si hranesc familiile din proiecte date de primarie? Sau aia pe care i-a adus fata aia asa zis „arhitecta” orasului care nu au raspuns la nicio intrebare si probabil ca au venit sa ia si ei un os in caz ca se face aceasta aberatie de lucrare? Care specialisti? Pana nu apar oameni nemanjiti, care sa aiba coloana vertebrala, care sa se documenteze temeinic atat dpdv tehnic cat si al impactului social, nu avem specialisti. Asa ca mai bine voteaza cetatenii ca pana la urma linistea lor este distrusa. Dati dvs. o lista de potentiali specialisti! Vorbiti asa ca sa va aflati in treaba! In privinta PSD, sunt de acord cu dvs.: pana nu spun un NU hotarat oricarui tip de pasaj, nu-i crede nimeni ca asa ne-am saturat de lipsa lor de bun simt. Se schimba pozitia PSD mai ceva ca vantul!

  2. Cred că ai o minte îngusta (in sensul Forest Gump). Ce treabă au trăitorii in occident cu Campina?
   E normal că locuitorii orașului să decidă. Karateka nu are habar pe ce lume trăiește. E creația unor sfere de influență care or să îl arunce după Godeanu…

 2. Acum să îi vedem pe tovarășii de la partide dacă se opun intradevăr acestei aberații propuse de un primar total depășit de funcția pe care vremelnic o ocupă sau s-au ” sucit” în cel mai pur stil romanesc!?!🤭Una peste alta există șanse reale să ne trezim cu ditamai groapă, numită pompos pasaj, în mijlocul orașului.Că doar nu aveți încredere în politicienii de azi???

 3. INTREBARE: de ce „consultarile” sunt facute SEPARAT? Sa vada pe cine poate corupe sa treaca de partea lui? Sa faca cu toti laolalta si televizata aici la dvs. sa vedem si noi cine are coloana vertebrala si cine nu. Oricum vom vedea la vot, dar n-ar fi rau sa urmarim si aceste „consultari”

 4. Domnule Primar , bine faceti ca ii intrebati pe toti. Tinetio tot asa . Personal va sustin , pentru ceea ce incercati sa faceti .
  Respect
  Victor Dumitru

 5. Pentru Dumitru Victor : și dvs.”tinețio” tot așa. În loc de a ridica osanale primarului mai bine ați mai studia gramatica.În rest să nu uitați să treceți pe la casierie, nu e nevoie de buletin, vă cunosc cei de la primărie.

 6. Pentru d-na Ioana: na veți( sîc, sîc) nicio grijă, a-ți( sîc) dat un răspuns exact pe măsura d- lui Dumitru Victor , pe care nu cred oricum că așa îl cheamă!🤭Dacă îi mai pomenim și de DEX cred că ne dă în judecată pentru că l-am înjurat!😄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare