BREAKING NEWSȘtiri

Sondaj de opinie privind oportunitatea realizării unui pasaj subteran la Câmpina

PSD Câmpina anunță, într-un comunicat de presă, decizia Biroului Politic Local, întrunit ieri, 27 iulie, de a comanda un sondaj de opinie având ca temă oportunitatea construirii unui pasaj subteran în centrul civic al municipiului Câmpina, sondaj ce se dorește a fi un prim pas în vederea „inițierii unui refrendum local” pe aceeași temă.
„În cadrul ședinței a fost exprimată și aprobată în unanimitate ideea organizării unui sondaj de opinie în Câmpina având ca temă oportunitatea construcției acestui pasaj subteran, acesta fiind un pas înaintea inițierii unui referendum local. Sondajul urmează a fi realizat de către o companie de cercetare sociologica de piață din Romania, iar rezultatul va fi adus la cunoștința opiniei publice. Biroul de presă al PSD Câmpina” – se arată în comunicat.
Potrivit declarațiilor lui Dan Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina, sondajul de opinie va fi comandat săptămâna viitoare, va fi realizat de una dintre cele mai prestigioase instituții de sondare a opiniei publice și costurile acestuia vor fi suportate de organizația locală PSD Câmpina. Rezultatele studiului sociologic vor fi făcute publice, cel mai probabil, în prima jumătate a lunii septembrie.

7 Comentarii  

    1. Argumentati raspunsul ca daca va-ntreaba cineva de ce este necesar acest pasaj, nu cred ca puteti raspunde. Una e sa „imbratisam initiative” ca ne credem moderni, alta e sa imbratisam initiative corecte dpdv. urbanistic care sa-si dovedeasca importanta econimic, social, strategic etc. Daca da-ul dvs. nu e argumentat, e din stomac (eufemistic spus) si personal nu cred ca puteti argumenta din punctele de vedere mentionate de mine ca n-au putut ei cei care au intocmit puz-ul.

  1. mai terminati cu pasajul asta. pasajul NU se face. chiar vreti sa iasa oamenii in strada? totusi, orasul nu e pustiu. cred ca ar trebui sa se gandeasca si primarul la asta, poate mai are treaba prin oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare