BREAKING NEWSȘtiri

Sistarea oricărui demers legat de aprobarea PUZ-ului pentru pasajul subteran din centrul civic, cerută imperios de PNL Câmpina

UPDATE ORA 12.30. Potrivit surselor noastre, membrii Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism prezenți la ședința de azi au votat în unanimitate etapa finală a PUZ-ului privind pasajul subteran din centrul civic. Componența comisiei este următoarea: Alin Moldoveanu (președinte), Adrian Dobre, Elena Moldoveanu, Roxana Pandele, Bogdan Georgescu, Ela Ioradache, George Bonciu, Emil Popa, Alexandru Bondrea, Vernonica Rădună, Cristina Poienariu, Valentin Crețu, Horațiu Zăgan (toți membri cu drept de vot). De remarcat faptul că reprezentanții Consiliului Local, Valentin Crețu și Horațiu Zăgan, nu au fost prezenți la ședința Comisiei.

Azi dimineață, PNL Câmpina a publicat pe pagina de socializare a filialei locale un comunicat în care îi cere imperios primarului Alin Moldoveanu să sisteze orice demers în ceea ce privește aprobarea PUZ-ului prin care se dorește reglementarea zonei centrale a orașului și realizarea unui pasaj subteran.
“PNL Campina a susținut și va susține în continuare proiectele viabile care contribuie la dezvoltarea municipiului. Însă, respingem categoric ideea de a cheltui bani publici, locali sau europeni, pentru proiecte fantasmagorice care nu țin cont de opinia câmpinenilor. Organizația PNL Campina NU susține proiectul privind aprobarea P.U.Z.-ului prin care se dorește reglementarea întregii zone centrale și realizarea pasajului subteran. Îi solicităm domnului primar să sisteze orice demers în acest sens, să cheme la consultări reprezentanții de drept ai partidelor politice și să țină cont de părerile câmpinenilor”.

Reacția liberalilor vine pe fondul faptului că în această dimineață, începând cu ora 10.00, primarul Moldoveanu a convocat Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism pentru avizarea ultimei etape a dosarului PUZ-ului privind ”pasajul subteran, extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală a municipiului Câmpina”.

Vă reamintim că firma care va ocupa de elaborarea acestei documentații este KXL Studio București, cu care Primăria Câmpina a semnat un contract în valoare de 235.000 de lei (48.000 EUR).

3 Comentarii  

  1. Mai este un aspect foarte important de mentionat si sper ca presa si partidele politice sa fie vigilente: din cei 13 votanti din comisia tehnica de amenajare a teritoriului si urbanism din Campina 7 sunt arhitecti. Din cei 7, eu stiu unul care este „abonat” la a primi proiecte de la primarie si atunci este mai mult decat necesar sa se stabileasca daca acesti arhitecti au intr-adevar drept de vot ( si constiinta) sau sunt incompatibili ca „abonatul”.

  2. Nu putem opri aceasta aberatie? Nu putem opri aceasta tentativa de furt calificat? Bine, PNL, dar PSD, USR ce zic?

  3. Primarul împreuna cu consilierii trebuie sa decidă acest proiect … in orașul Campina sunt 23.000 de păreri si idei … fiecare după cum îl avantajează sau devantajeaza …

    Dacă stam după PNL , PSD … o sa mergem pe pasarela nu prin pasaj …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare