BREAKING NEWSȘtiri

Primarul Alin Moldoveanu anunță consultări publice cu reguli stricte de comunicare pe tema PUZ-ului ce include pasajul subteran

Mult așteptatele consultări publice organizate de administrația condusă de primarul Alin Moldoveanu față în față cu cetățenii, care are ca temă documentația PUZ -„REGENERARE URBANĂ, CREȘTEREA MOBILITĂȚII URBANE NEPOLUATE PRIN INVESTIȚII DE TIP INTEGRAT ÎN SOLUȚII INTELIGENTE AFERENTE UNUI CORIDOR DE MOBILITATE PRIN REDIRECȚIONAREA CIRCULAȚIEI RUTIERE PRINTR-UN PASAJ SUBTERAN ȘI EXTINDEREA, MODERNIZAREA ȘI DOTAREA SPAȚIULUI PIETONAL DIN ZONA CENTRALĂ A MUNICIPIULUI CÂMPINA”, vor avea loc marți, 6 septembrie, începând cu ora 17.00, în sala mică a Casei Tineretului.
Spre deosebire de precedenta consultare publică, care a avut loc pe aceeași temă în data de 30 mai, organizatorii au stabilit și anumite reguli de comunicare ce trebuie respectate de toți cei care doresc să-și spună opinia în legătură cu acest proiect ce urmează să fie supus aprobării în Consiliul Local cel mai probabil la sfârșitul acestei luni.
Potrivit unui anunț publicat azi pe site-ul Primăriei, cetățenii care vor să se înscrie la cuvânt au la dispoziție doar două zile, luni și marți, 5-6 septembrie, pentru a se înregistra online sau la sediul Primăriei. În cadrul ședinței de consultări își vor putea expune punctul de vedere în limita a patru minute.
De reținut faptul că reprezentanții administrației locale au ales să organizeze întâlnirea în sala mică a Casei Tineretului, comunicând faptul că accesul va fi permis în limita locurilor disponibile, chiar dacă se știe foarte bine că subiectul este de mare interes pentru cetățenii orașului.
Ce se va întâmpla cu cei care nu vor respecta regulile de comunicare arătate și în virtutea dreptului la liberă exprimare vor cere să fie ascultați, dar și cu cei care poate nu vor prinde un loc liber în sala de dezbateri, rămâne de văzut.

Un comentariu

  1. Reguli stricte?!?!🤭Mai degrabă tovarășul primar va face o demonstrație de forță ajutat de partidul oamenilor liberi( o glumă proastă despre cum nu se face politică căci despre administrație nu poate fi vorba) și toți cei din consiliul local care vor fi ” convinși” ($$$)să voteze fantasmagoriile din capul unui individ, primarul, depășit total de funcția pe care vremelnic o deține.Cum am mai afirmat Cămpina are cea mai slabă, din toate punctele de vedere, conducere administrativă din ultimii 100 de ani…deși după dezastrul administrației Tiseanu credeam că mai rău nu se poate! Uite că la Cămpina se poate!😡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare