BREAKING NEWSȘtiri

Stadionul Rafinăriei din Câmpina se va transforma într-un ansamblu de locuințe

Demersurile privind desființarea stadionului Rafinăriei Steaua Română din Câmpina, singura bază sportivă cu teren de fotbal având gazon natural, semnalate pe larg de publicația noastră în urmă cu două luni (mai multe amănunte AICI), intră în linie dreaptă odată cu cererea adresată Primăriei Câmpina de către dezvoltatorul imobiliar Bogdan Drăgănoiu, proprietar al SC Entire Reale Estate Solutions SRL din București, prin care acesta solicită „concesiunea unui teren în scopul construirii unei baze sportive, având în vedere faptul că subscrisa are în proprietate o locație pe care intenționăm să dezvoltăm un proiect imobiliar care va include locuințe, after-school, cabinet medicale și magazine”.

Potrivit surselor noastre, în ultimele zile au avut loc discuții avansate între dezvoltatorul imobiliar din București și reprezentanții administrației locale (primarul Alin Moldoveanu, administratorul public Adrian Dobre și reprezentanți ai Consiliului Local), în urma cărora aleșii locali s-ar fi angajat să-l sprijine pe omul de afaceri în vederea concesionării unui alt teren, situat în Câmpina, pentru ca acesta să construiască o altă bază sportivă ce o va înlocui pe cea a Rafinăriei.
Potrivit Legii nr. 69/2000, proprietarul unei baze sportive poate schimba destinația acesteia numai dacă în prealabil construiește o bază similară celei existente. Misiune destul de simplă în cazul de față, dezvoltatorul imobiliar având posibilitatea, cu sprijinul autorităților locale din câte se pare, să găsească în Câmpina un loc ieftin pentru a construi noua bază.
De reținut faptul că dezvoltatorul imobiliar și-a arătat disponibilitatea de a dona municipalității noua bază sportivă, specificând că proiectul imobiliar va demara după realizarea și donarea acestei baze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare