Știri

Spitalul Municipal Câmpina are începând de azi un aparat de testare care depistează noul coronavirus

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPINA
COMUNICAT DE PRESĂ
Primăria municipiului Câmpina aduce la cunoștința cetățenilor că, începând de astăzi, 05 mai 2020, Spitalul Municipal Câmpina, declarat spital suport pentru pacienții cu noul COVID-19, deține un aparat medical de testare care poate depista virusul SARS-CoV- 2 în doar 15 minute.
Managerul spitalului, Dr. Călin Tiu, ne-a comunicat faptul că aparatul a venit însoțit de un kit de 100 de teste ce vor fi folosite cu preponderență în vederea testării și implicit a trierii urgențelor ajunse în spital.
„Această donație este binevenită. Considerăm că, de acum, Spitalul Municipal Câmpina are un plus în operativitate și un grad mai mare de siguranță, testarea cât mai rapidă a celor care sunt suspecţi de infectare cu noul coronavirus fiind una dintre măsurile esenţiale pentru a împiedica răspândirea COVID-19.
Dorim să mulțumim, pe acestă cale, Asociației non-profit “Dăruiește Aripi” care a achiziționat acest echipament medical prin intermediul sponsorizărilor, dar și domnului senator Iulian Dumitrescu – membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senat și Președinte al Organizației PNL Prahova, care a făcut posibil ca această donație să aibă loc și a sprijinit dotarea Spitalului Municipal Câmpina cu echipament necesar în combaterea COVID-19″.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare