Știri

Repetiţie pentru cupă

CSM Câmpina – Unirea Cocorăştii Colţ 4-0 (3-0)
Cu numai două zile înaintea mult aşteptatei partide cu Unirea Câmpina, din cadrul optimilor de finală ale fazei judeţene a Cupei României, CSM Câmpina a întâlnit pe teren propriu o altă formaţie cu numele Unirea, dar din Cocorăştii Colţ. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Robert Opatchi, care au învins de o manieră mai concludentă decât o arată scorul final, 4-0. Practic, câmpinenii au făcut din adversarii lor tot ce au vrut, au reuşit să aibă o posesie de aproximativ 90%, iar pe lângă cele patru goluri marcate au mai avut alte câteva mari ocazii de gol.
Primul gol a venit după numai 7 minute de joc, atunci când George Radu a trimis o frumoasă lovitură de cap, din 6 metri, după o lovitură de la colţ de pe partea stângă. Echipierii CSM-ului continuă atacurile, cravaşaţi de pe margine de Robert Opatchi, iar până la pauză mai înscriu de două ori, prin Dârstaru. Reuşita de 2-0 a venit în minutul 22, atunci când Dârstaru a şutat plasat, cu latul, de la 16 metri, mingea intrând în plasă după ce a lovit stâlpul din stânga porţii adverse, iar în minutul 42, acelaşi Dârstaru a dus scorul la unul de fortfait, cu un şut superb la vinclu, de la marginea suprafeţei de pedeapsă.
După pauză, băieţii lui Opatchi au mai redus turaţia motoarelor şi s-au făcut mai multe înlocuiri, în vederea menajării unor jucători pentru partida de marţi. În ciuda schimbărilor şi a tempoului mult mai scăzut, dar bazat pe o posesie cvasi-totală a balonului, câmpinenii au mai punctat o dată şi pe tabela de marcaj, tot prin fundaşul George Radu, în minutul 54, acesta înscriind printr-un şut puternic de la 14 metri lateral dreapta, direct în vinclu, la colţul lung, după o prelungită fază de atac a formaţiei câmpinene.
Marcatori: G. Radu (7, 54), Dârstaru (22, 42)
CSM Câmpina: Cosmineanu (56 Marinică) – Bej (46 Gânju), G. Radu, Burchi, Georgescu – Dârstaru, Ilioiu (cpt), Budileanu, Motoroiu – Vintilă (63 Tuchilă), Hromei (46 Negoiasa). Rezerve neutilizate: Grigoraş, Necula, R. Stoica. Antrenor: Robert Opatchi.
Etapa viitoare, CSM Câmpina va juca în deplasare cu Gloria Ologeni, în cea mai lungă deplasare pe care o au de efectuat în acets campionat. În tur, pe „Poiana”, CSM s-a impus în faţa Gloriei Ologeni cu 9-1, golurile fiind marcate de Hromei, Cristache, Budileanu şi Negreanu, fiecare câte două reuşite, şi Grigoraş.
Au revenit majoretele
Spre bucuria tuturor celor prezenţi la meciurile de pe teren propriu ale CSM Câmpina, au revenit şi majoretele. Pregătite din punct de vedere tehnic şi fizic de prof. Mihaela Marin şi susţinute puternic de Antonela Negoiasa, fetele din trupa de majorete au încântat asistenţa cu dansurile lor, atât înainte de joc, cât şi în pauza dintre cele două reprize. De asemenea, şi pe parcursul jocului au încercat să învioreze atmosfera, agitându-şi pampoanele pe ritmurile imnului CSM.
Adversarii de marţi au fost în spionaj
Aşa cum Robert Opatchi şi mare parte a echipierilor CSM-ului au fost prezenţi marţi şi sâmbătă la meciurile susţinute pe teren propriu de Unirea Câmpina, duminică a fost rândul celor de la Unirea să asiste la un meci al CSM-ului. Au venit în număr mare, cu conducere, acţionari, antrenori şi jucători, semn că şi Unirea – la fel ca şi CSM-ul – acordă mare atenţie mult aşteptatei partide de marţi din Cupa României.
 Virgil Guran: „A fost o repetiţie reuşită”
Imediat după fluierul final care a consfinţit victoria CSM-ului cu 4-0, preşedintele grupării câmpinene, Virgil Guran, a declarat: „A fost o repetiţie reuşită, mai ales în prima repriză, când am jucat cu motoarele turate la maxim. În ciuda scorului categoric, care ne apropie şi mai mult de promovare, totuşi, sunt puţin îngrijorat de faptul că repriza secundă am lăsat-o prea moale, cred că au fost inclusiv probleme de concentrare, că aşa suntem noi românii, după ce ne vedem cu sacii în căruţă, în cazul de faţă cu victoria asigurată.Acum, sper ca marţi să avem parte de tribune pline şi de un spectacol sportiv deosebit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare