Știri

Liga A Prahova

Înfrângere în ultimul minut

Unirea Câmpina – Petrolul Ploieşti 0-1 (0-0)
În prima etapă intermediară a noului sezon, Unirea Câmpina şi “satelitul” Petrolului Ploieşti au oferit un joc curat, frumos, o reală plăcere pentru privitori.După un meci în care mingea a atins de trei ori barele porţilor, în ultimul minut de joc – atunci când toată lumea se pregătea să accepte o remiză – ambele echipe au trecut pe lângă gol, soarta surâzând finalmente oaspeţilor, “cravaşaţi” de pe margine de fosta gloria a Petrolului, Octavian Dincuţă. În acel ultim minut, câmpinenii au beneficiat de o lovitură liberă de la 18 metri, dar mingea a fost trimisă direct în “zid”. Toată lumea s-a uitat la ceas, iar ploieştenii au pornit pe un contraatac, la finalul căruia Zecheru a prins un şut de zile mari cu care a direcţionat toate cele trei puncte spre capitala judeţului.
Unirea: Păpuşoiu – Gratie (70 Căldăroiu), Cazan, Plăvache, Basma – Burlacu (63 Jantea), Ţigănuş (cpt), Ungureanu, Chejnoiu – Vane, Negreanu. Antrenori: Marius Pălănceanu (principal), Daniel Corcodel (secund).Petrolul: Al. Petre – Ianculescu, Ionescu, Dumitru – Safta (60 Axinte), Costache, Mihăilă, Zecheru – Tudorache (90 Bănică), Roşu (70 Popa), Tăbăcaru (20 Gheorghe). Antrenor: Octavian Dincuţă.
Cartonaşe galbene: Negreanu (21), Plăvache (62) / Ianculescu (59), Ionescu (85).Arbitri: Daniel Richită (Boldeşti), Valentin Dumitru (Malamuc), Emil Bozieru (Băicoi). Observator AJF: Stelian Achimescu (Ploieşti).

Petrolul Teleajen – Unirea 4-1 (1-1)
În deplasarea de la Ploieşti, din faţa fostei componente a Ligii a III-a, Unirea a pierdut cu scorul de 4-1, dar rezultatul nu reflectă just raportul de forţe din teren. Unirea a început cu Păpuşoiu – Burlacu, Cazan, Plăvache, Cârstei – Ungureanu, Ţigănuş, Vane, Chejnoiu – Jantea şi Negreanu. Condusă cu 1-0, Unirea a reuşit să egaleze înainte de pauză cu un şut frumos al lui Burlacu. În minutul 80 era încă 1-1, iar gazdele se mulţumeau cu remiza. A fost o eroare a arbitrului Dogaru, o lovitură liberă acordată aiurea, iar gazdele au marcat. Câmpinenii au cedat psihic, prilej pentru gazde să mai marcheze de două ori şi să obţină o victorie la un scor mincinos, la care nici cei mai optimişti suporteri ai ploieştenilor nu mai sperau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare