BREAKING NEWSȘtiri

Horia Tiseanu: ”Bacteria Clostridium nu a existat de patru ani în apa din Câmpina”!

În cursul zilei de ieri, primarul Alin Moldoveanu făcea publice documente din care reiese că fosta conducere a Primăriei Câmpina ar fi știut de mai mult timp că apa este infestată cu Clostriudium la Câmpina, acuzându-l pe fostul viceprimar, Adrian Pițigoi, că nu a făcut publică această informație și că nu a avertizat consumatorii: ”Am descoperit mai multe adrese din anii trecuți prin care DSP anunță Hidroprahova și serviciul ADPP din Primărie că probele prelevate de la punctul de ieșire din stația Muscel-Voila arată că APA NU ESTE POTABILĂ, din cauza depistării bacteriei clostridium perfringens”  – acuza Moldoveanu.
Vizat de aceste acuzații este totodată din fostul edil, Horia Tiseanu, care a oferit la rându-i o explicație referitoare la prezența bacteriei clostridium perfringens în apa potabilă a Câmpinei.
”Referitor la problema existentei BACTERIEI CLOSTRIDIUM PERFRINGES in apa din Campina, in perioada in care am condus administratia campineana:
A aparut in anumite momente, si din ce stiu, doar in zona alimentarii cu apa a ramurii superioare a cartierului Voila, fiind eliminata de catre HidroPrahova prin proceduri specifice. Daca aceasta bacterie ar fi fost prezenta in apa furnizata de HidroPrahova de 4 ani, asa cum se vehiculeaza, este logic ca am fi avut cu totii probleme. 
ESTE EVIDENT CA D.S.P. NU AR FI ACCEPTAT VREODATA EXISTENTA BACTERIEI IN APA DIN CAMPINA FARA A LUA MASURI SI A IMPUNE INTERDICTII, fiind vorba de sanatatea tuturor.
P.S.: Din ce stiu, masura declararii apei ca fiind nepotabila, se ia de catre D.S.P. impreuna cu HidroPrahova si nu de catre Primarie, asa cum s-a intamplat si pe 13 august 2021.
Ulterior voi veni cu date explicative, atunci cand va fi cazul” – a explicat Horia Tiseanu în urmă cu câteva minute pe pagina sa de Facebook.

2 Comentarii  

  1. Din tot terciul asta mediatic, parerea lui Tiseanu mi se pare cel mai de bun simt. E la mitea cocosului, ziceam mai acu ceva timp, ca daca chiar aveam de ani de zile bacteria asta in apa, muream pe capete. Deci, exagerari.
    PS: treaba buna cu ziarul dvs., fata de altii care par platiti de primarie..

  2. Municipiul a regresat timp de 20 la carma lui Tiseanu.Cum rand pe rand agenti economici fie s au retras ca nu au lasat feuda la ,,premarie” fie datorita crizei .Degeaba esti ing si mai nou profesor,prea putin in prim plan in 20 ani.Regret ca nu a inteles nimic de la domnii Cojocaru si Mocuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare