Știri

Erigill Proviţa de Sus şi-a trecut în cont o nouă victorie

Erigill Proviţa de Sus – Petrol Câmpina 18-16 (11-5)
Sala de sport a Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit sâmbătă la prânz partida de handbal din cadrul Campionatului judeţean feminin de juniori II dintre AS Erigill Proviţa de Sus şi AS Petrol Câmpina. Partida a contat pentru prima etapă a returului, în care formaţia din Proviţa de Sus ar fi trebuit să întâlnească echipa CSM Ploieşti. Organizatorii acestui campionat au decis includerea în competiţie şi a echipei AS Petrol Câmpina, care nu a jucat nici un meci în tur, ceea ce a dat peste cap total programul returului.
Partida de sâmbătă a început în nota de dominare clară a elevelor lui Mihai Burlacu, acestea conducând la un moment dat chiar cu 7-0. Apoi, jocul s-a mai echilibrat, dar diferenţa s-a păstrat până la pauză, 11-5. Repriza secundă a fost influenţată de numeroasele înlocuiri, dar şi de o revenire spectaculoasă a jucătoarelor de la Petrol, scorul final fiind 18-16 pentru Erigill Proviţa de Sus.
Mai trebuie spus că printre spectatorii acestei partide s-a numărat şi Elena Cosmoiu, primarul comunei Proviţa de Sus, nelipsită de la nici una dintre acţiunile echipei.
Iată şi componenţa celor două formaţii: AS Erigill Proviţa de Sus: Teodora Groşescu, Ramona Ciubotaru, Elena Nichifor, Elena Lamba, Adelina Filip, Ştefania Popescu, Teodora Bucur, Sabrina Stoica, Denisa Toma, Loredana Duţă, Sorina Duricu, Andra Postelnicu, Iana Chilom. Antrenor: Mihai Burlacu. AS Petrol Câmpina: Octavia Bucurei, Gabriela Ciobanu, Maria Bâlgă, Andreea Apostol, Ruxandra Mărăcine, Mihaela Dumitru, Loredana Tudose, Andreea Dinulescu, Sorina Nan. Antrenor: Daniel Vasile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare