Știri

Două angajate de la Carrefour Câmpina confirmate cu COVID-19?

Ieri, 7 august, printr-o sesizare primită la redacție, ni se aducea la cunoștință că două angajate ale supermarketului Carrefour  din Câmpina ar fi fost testate pozitiv cu noul virus SARS-CoV-2. 
„Astăzi, 7 august, au fost depistate pozitiv cu COVID-19 două angajate ale supermarketului Carrefour din Câmpina. Este vorba despre o lucrătoare comercială şi o funcţionară. Vă spun asta pentru că o rudă de-a mea lucrează acolo şi când mi-a povestit m-am gândit să vă scriu deoarece am rămas indignat când am aflat de la această rudă care a luat contact destul de mult cu una dintre cele două persoane infectate. Şefii nu îi lasă să spună nimic despre asta, dar noi familiile celor care au fost în contact cu aceste două persoane ce vom face? Pentru ei angajaţii nu contează, nici chiar clienţii, ci doar banii, nu oamenii. Acest lucru trebuie să fie cunoscut, ştiut fiind faptul că în acel magazin circulă zilnic sute, poate chiar mii de oameni, inclusiv angajaţii. Ţin să menţionez că cele două persoane au testele făcute astăzi, fiind declarate ambele pozitive, deci există dovezi solide în sensul acesta. Este vorba despre sănătatea şi viaţa oamenilor şi cu toţii suntem conştienţi de cât de periculos este acest virus” – a declarat pentru Oglinda sursa care ne-a sesizat cazul.
Astăzi l-am pe contactat managerul adjunct al supermarketului, Cristina Galicel, care a refuzat să ne ofere orice fel de informaţie, motivând că nu este autorizat în acest sens, fără a nega totuși faptul că cele două angajate ar fi infectate. Am fost îndrumați să sunăm la numerele de contact afișate pe site-ul magazinului, la care nu a răspuns nimeni. 
DSP nu a oferit informații referitoare la acest caz în informarea de presă de astăzi a Prefecturii Prahova.
De precizat că magazinul a fost deschis astăzi fără nicio restricție suplimentară. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare