Știri

CS Câmpina, tot mai aproape de promovarea în Liga A Prahova

Antrenorul-jucător Claudiu Dumitrescu alături de cei mai tineri elevi ai săi, Sabin Spoială și Augustin Manole.

Sâmbătă, 16 aprilie, elevii antrenorului-jucător Claudiu Dumitrescu au mai făcut un pas spre atingerea obiectivului de promovare în Liga A Prahova la fotbal, învingând categoric pe teren propriu, cu scorul de 7-0 (3-0) AS Gherghița, ocupanta locului 11 în clasament.
După o primă repriză cu un început echilibrat, CS Câmpina a intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri marcate de Claudiu Dumitrescu (min. 20), Manole (min. 23) și Matei (min. 40).
În repriza secundă, antrenorii, cel din teren – Claudiu Dumitrescu și cel de pe bancă – Mugurel Dedu, au făcut mai multe schimbări, oferind astfel șansa de joc și fotbaliștilor mai tineri ce au adus un plus de prospețime, echipa marcând încă patru goluri în poarta adversă prin Claudiu Dumitrescu (min. 67), Bărcănescu (min. 78) și Buzilă (min. 84 și 90+3).
Mulțumit de rezultat, dar mai ales de jocul echipei, Claudiu Dumitrescu ne-a declarat: „Am reușit un joc bun din toate punctele de vedere, am fost disciplinați tactic, am făcut risipă de efort, iar acest lucru s-a concretizat și pe tabela de marcaj. Îmi felicit toți jucătorii pentru prestație și mă bucur că pe lângă fotbaliștii cu experiență își fac loc prin evoluții convingătoare juniorii formați de clubul nostru, Augustin Manole  (17 ani), integralist și marcator, Sabin Spoială (17 ani) a intrat în a doua repriză. Încercăm de la meci la meci să facem cât mai puține greșeli în ambele faze ale jocului și asta ne dă încredere, siguranță și eficiență, lucruri necesare unei echipe de care municipiul nostru să fie mândru”.

Cu cele trei puncte acumulate în această etapă, CS Câmpina are în total 40 de puncte și se află pe locul 4 în clasament, primele trei fiind ocupate de AS Starchiojd (45 puncte), ACS Triumf Poiana Câmpina (44 puncte, cu un meci mai puțin disputat), CS Blejoi 2 (42 puncte, cu un meci mai puțin disputat).
Etapa viitoare, sâmbătă, 23 aprilie, CS Câmpina se va deplasa la Ștefești, unde va juca în compania echipei locale Brădetul, ocupanta locului 9 în clasament, cu 33 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare