BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina a încheiat anul în cadru festiv alături de sportivi, părinții acestora și autoritățile locale

După un an 2021 cu rezultate remarcabile, Clubul Sportiv Câmpina a organizat marți, 21 decembrie, o întâlnire în cadru festiv a tuturor sportivilor legitimați la secțiile de fotbal, baschet, handbal și înot, a antrenorilor și părinților acestora cu autoritățile locale, prilej pentru ca fiecare dintre cei 168 de sportivi prezenți la eveniment să primească mici cadouri înaintea sărbătorii Crăciunului.

Prezenți la întâlnirea cu sportivii, primarul Alin Moldoveanu și viceprimarul Liviu Dumitrache i-au felicitat pe aceștia, dar și pe antrenori și pe părinți, pentru toată munca de peste an, asigurându-i totodată de tot sprijinul posibil pentru viitor.
„Am încercat să marcăm sfârșitul anului într-un mod cât mai plăcut, alături de sportivi, antrenori, părinți și reprezentanți ai administrației locale, cărora le mulțumesc pe această cale pentru tot sprijinul acordat. Țin să mulțumesc în mod special Primărei, Consiliului Local, Comitetului Director al clubului, sponsorului nostru Miras și partenerilor media care ne-au susținut. Le urez tuturor Crăciun Fericit și un an nou cu sănătate și multe realizări!” – ne-a declarat președintele clubului, prof. Adrian Stoican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare