BREAKING NEWSȘtiri

Consumatorii de energie care rămân fără furnizor în septembrie vor fi preluați de Electrica Furnizare

Potrivit unui document emis de ANRE, compania Electrica Furnizare a fost desemnată drept furnizor de ultimă instanţă în luna septembrie pentru clienţii finali care sunt în situația de a nu avea asigurată furnizarea energiei electrice din nicio altă sursă.  Totodată, ANRE a aprobat şi preţurile valabile pentru luna în curs pentru furnizarea de ultimă instanţă.
Astfel, Electrica Furnizare are cel mai mic preţ, respectiv 713,4 lei/ MWh, urmată de Tinmar Energy, cu un preţ de 771,3 lei/ MWh, E.ON Energie România, cu 902,8 lei/ MWh, CEZ Vânzare cu 1.000 lei/ MWh, Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, ambele cu preţul de 1.203 lei/ MWh.
„Clienţii care doresc încheierea unui contract cu un furnizor de ultimă instanţă şi al căror contract de furnizare a energiei electrice actual încetează se pot adresa oricărui furnizor din lista de mai sus. În cazul în care clienţii sunt beneficiari de serviciu universal, iar solicitarea acestora este anterioară datei de intrare în vigoare a contractului de furnizare a energiei electrice cu furnizorul de ultimă instanţă, contractul va fi încheiat la preţul din oferta de serviciu universal. În caz contrar, clientul este preluat de către furnizorul de ultimă instanţă la preţul de ultimă instanţă, conform reglementărilor în vigoare”, se mai arată în documentul ANRE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare