Știri

Cea mai muncită victorie…

CS Cornu – CSM Câmpina 2-3 (2-0)
Sâmbătă după-amiază, la Cornu, în ultima etapă a turului Ligii B Prahova, CSM Câmpina a avut parte de un meci extrem de dificil în faţa ocupantei locului al patrulea din Seria Vest, CS Cornu.
Oarecum detaşaţi de miza meciului, ştiind că indiferent de scor sunt campionii de toamnă ai seriei, câmpinenii au intrat ceva mai relaxaţi, spre deosebire de gazde, care au dat dovadă de foarte multă determinare de parcă ar fi fost un meci decisiv pentru ei. Probabil că a fost doar mult orgoliu, cornenii având această ambiţie de a învinge liderul.
Ei bine, prima repriză a fost în totalitate a gazdelor, care conduceau la pauză cu un nesperat 2-0. Pauza a fost un sfetnic bun pentru câmpineni, puternic cravaşaţi şi de antrenorul Robert Opatchi, reîntors după periplul american de câteva săptămâni. Din prima secundă a reprizei a doua şi până la fluierul final, câmpinenii au dominat cu autoritate, impunându-se la toate capitolele, dar în special din punct de vedere fizic. Firesc, au venit şi reuşitele… Mai întâi, Gânju a transformat o lovitură de pedeapsă just acordată de arbitrul Dan Richită, după ce un apărător al gazdelor a oprit mingea cu mâna, apoi Hromei a restabilit egalitatea, pentru ca în ultimele minute de joc, echipierii CSM-ului să-şi adjudece toate cele trei puncte puse în joc, atunci când acelaşi jucător Gânju a transformat magistral o lovitură liberă de la marginea suprafeţei de pedeapsă adverse.
În concluzie, o victorie foarte importantă, dar şi foarte muncită, poate cea mai muncită victorie a CSM-ului în acest tur de campionat. Un meci cu două reprize total diferite, în care în rândurile câmpinenilor s-au resimţit absenţele lui Adrian Vintilă şi Budileanu, suspendaţi pentru cumulul de cartonaşe galbene. Importante sunt cele trei puncte trecute în contul câmpinenilor, care îşi consolidează astfel prima poziţie a clasamentului şi îşi continuă drumul spre promovare.
Antrenorul Robert Opatchi a folosit la Cornu următoarea formulă: C. Cosmineanu – Bej, Gânju, Burchi, Grigoraş, Necula, Mancu, Dârstaru, L. Cosmineanu, Hromei, Negreanu, iar pe parcursul partidei au mai jucat: R. Stoica, Negoiasă, Zidaru şi V. Burlacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare