BREAKING NEWSȘtiri

Câmpinencele pot începe să se înscrie în programul de prevenţie, screening, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col uterin

Primăria Câmpina anunță că în perioada următoare, în cadrul proiectului „Screening Pentru Cancerul De Col Uterin”, se vor organiza întâlniri cu persoanele ce doresc să beneficieze de un program de prevenție, screening, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin, ținând cont de normele actuale privind distanțarea socială pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Persoanele beneficiare sunt femei între 24-64 ani.
Numerele de telefon la care se pot înscrie persoanele interesate să participe la acest program sunt: 0344.80.22.42 – Serviciul Asistență Socială și Autoritate Tutelară Câmpina, 0729.268.862 – Ene Laura Cleopatra – consilier pentru romi din cadrul Serviciului de Asistență Socială și Autoritate Tutelară Câmpina sau 0721.933.020 – Lucia Margiolescu, coordonator județean al Organizației Sastipen.
Vă reamintim că proiectul Screening pentru Cancerul de Col Uterin și tratament precoce este derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu (INSMC), în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii De Gen FILIA, Fundația Renașterea şi Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate (SASTIPEN). Detalii privind proiectul pot fi accesate pe site-ul dedicat potisaprevii.eu sau pe pagina de Facebook a Fundaţiei Renaşterea.

Pe aceeași temă:

Femeile din Câmpina vor beneficia de Teste Papanicolau și HPV gratuite în cadrul programului Regional de Screening SCCUT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare