Știri

„Au existat discuţii în legătură cu numirea mea ca director interimar“

a declarat dr. Călin Tiu
În cursul săptămânii trecute a prins contur o informaţie conform căreia dr. Călin Tiu urmează să fie numit ca director interimar al Spitalului Municipal. Acesta a fost pretextul următorului dialog:
– Sunteţi sau nu noul director al spitalului?
– Deocamdată nu este nimic oficial. Din câte ştiu eu, până la momentul discuţiei noastre nu a venit nici un fel de hârtie oficială în acest sens.
– Totuşi, aţi avut discuţii în acest sens cu directorul ASP?
– Da, au existat discuţii în legătură cu numirea mea ca director interimar al Spitalului Municipal, atât la nivelul conducerii ASP, dar şi la nivelul conducerii Primăriei. Mi s-a spus că urmează, probabil în câteva zile, să se facă o numire a directorului interimar.
– Aţi fi dispus să acceptaţi acest post şi care ar fi primele măsuri?
– Da, am văzut că există o intenţie din partea conducerii ASP şi a Primăriei Câmpina de a sprijini, inclusiv din punct de vedere financiar, spitalul, astfel încât cred că ar exista premisele creării unei noi echipe manageriale care să recupereze unele neajunsuri ivite în activitatea spitalului şi despre care inclusiv presa a scris în mai multe rânduri. În privinţa măsurilor, dacă voi fi numit ca director interimar, primul lucru pe care îl voi face va fi să solicit un control de fond din partea ministerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare