Reportaje

Punctele forte ale Maternităţii SanConfind

(P) Tarifele pachetelor de nașteri la Maternitatea SanConfind sunt printre cele mai mici din sistemul medical privat românesc. Însă acest lucru nu înseamnă o calitate inferioară a serviciilor Maternității SanConfind în comparație cu marile maternități private din țară, care au tarife de două ori mai mari. Păstrarea unor tarife decente la o calitate înaltă a serviciilor medicale reprezintă o caracteristică SanConfind. Această reușită de excepție este posibilă și datorită faptului că, pentru conducerea unității, pacienții trebuie să fie cele mai importante persoane din spital, iar în marketingul medical promovat de SanConfind un loc important îl are componenta umanistă.
În opinia doamnei doctor Oana Dumitrescu, medic specialist obstetrică-ginecologie, atuurile Maternității SanConfind sunt: un bun climat al personalului la locul de muncă, tarife rezonabile, o calitate deosebită a oricărui act medical.
„Cred că sunteti de acord că o relație bună între colegi sau între șefi si subalterni este foarte greu de menținut. Un bun climat la locul de muncă, atât pentru angajaţi, cât şi pentru şefi este asigurat în primul rând de felul în care patronul se raportează la fiecare membru al echipei sale, de cât de bine îi cunoaşte la nivel individual, pentru că fiecare angajat poate avea dorinţe şi nevoi diferite. Raportarea patronului la angajaţi este foarte importantă. Patronul trebuie să încerce să cunoască angajatul la nivel individual şi să cunoască toţi membrii echipei sale, astfel încât să înţeleagă ce anume îl motivează pe omul respectiv, care sunt dorinţele şi aşteptările sale. Este posibil ca o parte din angajaţi să fie motivaţi de performanţe, iar atunci acel om trebuie stimulat să evolueze la locul de muncă. Însă alţi angajaţi se mulţumesc să rămână în zona de confort şi să fie în zona de execuţie, iar atunci trebuie să ne raportăm diferit la acești oameni. În opinia mea, punctul forte al Maternității SanConfind îl reprezintă relația dintre patron și subalterni, dar și relațiile dintre angajați, deoarece doar un angajat mulțumit și satisfăcut la locul de muncă înseamnă și pacienți mulțumiți și bine tratați. În raport cu alte maternități private din țară, la SanConfind prețurile sunt mai mici, fără a se face rabat de la calitate. În centrul tuturor afacerilor stă omul. Politica spitalului nostru este bazată  pe umanitate, pe respectul față de om. În centrul atenției personalului medical trebuie să fie pacientul, la finalul muncii noastre să avem satisfacția că pacientul a plecat în siguranță din spital. A exercita corect medicina înseamnă a raspunde prompt, onest și cu  înțelegere la diferite nevoi și cereri față de actul medical, care va trebui însoțit întotdeauna de constiință etică. Viața apare ca valoarea cea mai ridicată a lumii materiale, iar sănătatea reprezintă bunul suprem al omului, ea nu are preț”, consideră doamna doctor Oana Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare