Reportaje

La SanConfind, noi servicii medicale cofinanțate de CJAS pentru spitalizarea de zi

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina, cel mai mare spital privat prahovean, este într-o continuă dezvoltare, nu doar în ceea ce privește personalul medical de înaltă calificare, ci și din punct de vedere al serviciilor oferite, toate cu o calitate deja recunoscută și care face întotdeauna diferența.
Din acest an, pentru spitalizarea de zi în relație cu CJAS Prahova, venim cu o serie de servicii/proceduri medicale de mare interes pentru pacienții noștri. Precizăm, de asemenea, că SanConfind și-a îmbogățit mereu echipa medicală cu medici specialisti dedicați, a căror carieră profesională a fost desăvârșită atât în țară, cât și în afara ei.
Domnul doctor Anghel Stelian, medic specialist ortoped, sosit de curând în echipa SanConfind, este specializat în tratamentul coloanei vertebrale. Astfel, în prezent, Spitalul SanConfind acordă, în regim de spitalizare de zi decontat de CJAS Prahova, la ortopedie, tratamentele / intervențiile enumerate mai jos:

Analgezie epidurala cu cateter
Infiltrație periradiculara transforaminala
Bloc de ram median posterior
Infiltratie sacroiliaca
Discectomie percutana
Endoscopie de canal spinal
Incizia si drenajul abceselor periosoase (loji superficiale ale capului si gatului)
Terapia spasticitatii membrului superior aparuta ca urmare a unui accident vascular cerebral pentru pacientul adult – cu toxina botulimica

Echipa de medici ortopezi este formata din: dr. Albu Viorel, dr. Anghel Stelian, dr. Goaga Adriana și dr. Repede Andrei.
La specialitatea chirurgie generală, începând din acest an, oferim servicii pacienților oncologici, astfel încât tratamentul chimioterapeutic să nu le mai afecteze sistemul venos periferic. Acestea se adaugă la serviciile pe care le oferim încă din anii trecuți:

Biopsie de ganglion limfatic
Inserția cateterului intercostal pentru drenaj
Excizia leziunilor sanului
Colecistectomia laparoscopica
Hemoroidectomia
Cura chirurgicala a herniei inghinale unilaterale
Circumcizia
Intreruperea jonctiunii safeno-femurala varicoasa
Intreruperea mai multor vene tributare unei vene varicoase
Intreruperea subfasciala a uneia sau mai multor vene perforante varicoase
Debridarea excizionala a tegumentului si tesutului subcutanat
Biopsia tegumentului si tesutului subcutanat
Incizia si drenajul hematomului tegumentar si al tesutului subcutanat
Incizia si drenajul abceselor tegumentelor si ale tesutului subcutanat
Excizia leziunilor tegumentare si tesutului subcutanat in alte zone
Electroterapia leziunilor tegumentare, leziune unica
Rezectia partiala a unghiei incarnate
Excizia hidrocelului
Biopsia transrectala (cu ac de biopsie) a prostatei
Cistoscopia
Excizia fistulei anale implicand jumatatea inferioara a sfincterului anal
Excizia fistulei anale implicand jumatatea superioara a sfincterului anal
Cura chirurgicala a herniei ombilicale
Cura chirurgicala a herniei epigastrice
Cura chirurgicala a eventratiei postoperatorii cu prosteza

Echipa de medici chirurgi este formată din dr. Grădinaru Sebastian, dr. Anghel Claudiu și dr. Barbu Emil.
La specialitatea urologie, în regim de spitalizare de zi, se pot efectua două intervenții: biopsia transrectala (cu ac de biopsie) a prostatei, precum și cistoscopia Domnul doctor Sandu Silviu, medic specialist urologie, acordă consultații și efectuează proceduri minim invazive (ureteroscopie, montare sondă dublu J sub ghidaj Rx, instilații BCG etc.) în condiții de siguranță și confort, având la dispoziție echipamente moderne de diagnostic și tratament.
Nu în ultimul rând, secția obstetrică-ginecologie (secție care deja are 6 ani de activitate, peste 250 de intervenții în sfera ginecolgică și peste 1200 nașteri), poate oferi, în regim spitalizare de zi decontat de CJAS, servicii medicale doamnelor – atât celor însărcinate, cât și celor care au diverse afecțiuni în sfera genitală. Echipa de medici ginecologi este cea mai numeroasă, având peste 10 medici care efectuează toata gama de intervenții chirugicale clasice și minim invasive, inclusiv chirurgie ginecologică oncologică laparoscopică.
Ne mândrim cu doi medici neonatologi: dr. Grumezescu Eugenia si dr. Teodosiu Raluca. Doamnele doctor au făcut din maternitatea noastra un loc căutat și datorită “orei magice”, respectiv echipei magice de asistenți care susțin alăptarea exclusiv la sân nu doar prin vorbe. Aceste fapte vin în completarea celor pe care moașele le efectuează la naștere! Prin meritul medicilor ATI, nașterea spontană sau prin cezariană devine o experiență de neuitat! SanConfind are în echipă medici anesteziști de top: dr. Bucur Delia, dr. Lutan Luminita, dr. Chirita Ramona, dr. Patrichi Irina. Serviciile ATI acoperă și cazuistica spitalizării de zi, mai ales la gastroenterologie, unde doamna dr. Caba Alexandra efectuează endoscopii digestive fără disconfortul lipsei de anestezie!!!!
În afara secțiilor cu spitalizare continuă, specialitățile dermato-venerologie și diabet zaharat oferă, de asemenea, servicii de spitalizare de zi decontate de CJAS. Domnul doctor Bucur Răzvan, medic primar dermato-venerologie, este deja un nume consacrat în specialitatea dumnealui, iar domnul doctor Barnea Alexandru, medic primar diabetolog, pe lângă specialitatea de bază are și competență pe nutriție, putând astfel să acorde consultații nu numai pacienților cu diabet zaharat, ci și celor care își doresc o viață și o alimentație sănătoasă/corectă.
Pacienții se pot programa sau pot primi relații suplimentare la telefon (call-center) 0244.990 , sau accesând site-ul Spitalului SanConfind  www.sanconfind.ro , ori adresa de email secretariat@sanconfind.ro
De asemenea, detalii pot fi obtinute la telefon 0731.330.140 (consultantul spitalului), sau la mihaela.moldoveanu@sanconfind.ro

(PUBLICITATE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare