BREAKING NEWSInterviuri

VIDEO. „Construim prezentul fără să demolăm trecutul” – Mihai Cucu și viziunea sa pentru Câmpina după alegerile din 9 iunie

Mihai Cucu se prezintă la alegerile din 9 iunie 2024 cu experiența acumulată sub lupa publică în ultimii patru ani, atât ca politician, cât și ca activist civic. Candidatul SOS România aduce o viziune diferită despre viitorul municipiului Câmpina, bazată pe proiecte concrete care să schimbe trendul actual al scăderii demografice, al îmbătrânirii și sărăcirii populației municipiului nostru.
În anii 2020-2021, Mihai Cucu s-a remarcat în viata politică a Câmpinei în calitate de președinte al filialei Prahova a unui partid pe care l-a promovat în primul eșicher politic, la alegerile din 2020, în Parlamentul României.
La nivel local a fost singurul politician care s-a opus ferm dezafectării liniei de cale ferată Câmpina – Câmpinița – Telega, respectiv demolării podului de cale ferată care supratraversa DN1.

Întrucât în 2021 a fost îndepărtat, fără motiv și fără explicații, de la conducerea AUR Prahova, Mihai Cucu și-a continuat demersurile inițiate politic în anul 2020, devenind activist civic în cadrul asociației ploieștene „Suntem România. Revine în politică în anul 2024 pentru a transmite câmpinenilor un semnal SOS, prin care cere o schimbare a actualei clase politice, îndepărtată de nevoile cetățenilor.
Mihai Cucu și echipa sa de consilieri SOS Câmpina doresc să dea un suflu nou orașului și să reclădească sufletul urbei de odinioară fiind preocupați pe de o parte de dezvoltarea infrastructurii, de realizarea de proiecte culturale, și nu în cele din urmă, de relansarea economică. „Construim prezentul fără să demolăm trecutul” – este motto-ul ce sintetizează activitatea lui Mihai Cucu și obiectivul declarat al candidatului SOS România la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Declarații pe scurt:

  • Ne bucurăm dacă le dăm calculele electorale peste cap unora care se credeau favoriți. În 2020 am dus AUR în Parlamentul României din calitatea mea de președinte al organizației județene. Acum am ajuns la SOS România, am luat-o de la capăt muncitorește și voi duce partidul în Consiliul Local Câmpina cu siguranță.
  • Am fost dat afară din AUR pentru că deranjam. Principalii adversari politici care au pus cap la cap lucrurile împotriva mea au fost din PNL. În martie 2021, cei care mi se împotriveau în AUR au reușit să organizeze, cu ajutorul lui Iulian Dumitrescu, o manifestație cu sprijin logistic de la Consiliul Județean.
  • La nivel de Câmpina, după ce am fost înlăturat de la conducerea județeană a AUR, am aflat că deputatul Axinia s-a întâlnit cu primarul Moldoveanu. A fost chiar o propunere confirmată de foștii colegi din AUR ca dl Costel Filip, consilier independent, să preia conducerea partidului, dar până la urmă a fost respinsă. Pasul următor a fost că au venit dl Alexandru Anghel și dl Grama Cezar. Am aflat atunci de la dl Săraru, coordonatorul AUR Prahova, că dl Grama urma să candideze la funcția de primar în Câmpina, numai că a fost înlocuit de d-na Lorena Iordache, care i-a luat locul și în Consiliul Local. Cred că lucrurile erau aranjate încă de atunci. Este evidentă legătura între PNL și AUR la Câmpina. Din tabăra politică a d-lui primar Moldoveanu face parte și AUR.
  • „Construim prezentul fără să demolăm trecutul” nu este un slogan, ci este mai degrabă un motto, o chestiune de respect față de părinții și bunicii noștri.
  • Ați văzut și dvs. o dezamăgire a câmpinenilor atunci când noaptea, ca hoții, au demolat podul de cale ferată de la Poiana Câmpina.
  • Dacă AUR va uni Basarabia cu România am să-i iert pentru că m-au trădat, dar nu mă mai întorc acolo.

Ce părere are Mihai Cucu despre faptul că partidul SOS România și candidatura sa la funcțiile de primar și consilier local dau calculele peste cap anumitor competitori, cum explică legătura, evidentă din punctul său de vedere, dintre PNL și AUR la Câmpina și care sunt principiile după care se ghidează pentru a-și atinge obiectivele din punct de vedere administrativ, dacă va fi ales, aflați din interviul pe care l-a acordat publicației noastre.

Comandat de SOS Romania, CMF 21240071

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare