Cultură

Lansare de carte la Centrul Cultural Brebu: „Miezul Inimii”, autor Ioana Nicolaie

Accesul către „Miezul Inimii”, cea mai recentă scriere a Ioanei Nicolaie este facilitat de o simfonie interdisciplinară organizată de Librăria Elstar în cadrul ,,Seratelor culturale”  în parteneriat cu Primăria Brebu, pe scena Centrului Cultural Brebu, în ziua de sâmbătă 16 decembrie, începând cu ora 16.00.
Ioana Nicolaie, dincolo de a fi o scriitoare prolifică, este jurnalistă (colaborează la Tribuna învățământului), profesoară de literatură și scriere creativă, membru fondator și director general al Fundației Melior prin care derulează din 2014 proiecte educativ-umanitare (peste 16 Biblioteci Melior), membră a Uniunii Scriitorilor din România și a PEN România.

Evenimentul beneficiază de un concept inedit, aplicat formulei clasice de lansare de carte, care provoacă interesul cititorului odată cu interpretarea și translatarea mesajelor cărții sub diferite forme de artă.
Serata va fi asezonată cu interpretări critice literare, poetice, muzicale și curatoriale de către importanți critici literari naționali –  Mihai Cochinescu (scriitor), critici și specialiști locali – prof. Christian Crăciun (critic literar), Maria Nicolai (poetă), Florin Dochia (poet), Aura Dobre (jurnalist).
Raluca Enver va prezenta interpretarea curatorială a lucrărilor plastice desprinse din căteva pagini ale cărții Ioanei Nicolaie, în dialog cu interpretările muzicale ale tinerelor talente prahovene: Sidonia Gabriela Ițcuș (flaut), Livia Pisăliță (soprană), Alexandru Dumitrașcu (marimbă), Eva Dumitru (vioară), Alex – Mihai Vlăsceanu (chitară). Moderatori: Iraida Florea (artist vizual) și Codruț Constantinescu ( scriitor).
În jurul bradului de Crăciun se vor culege autografe și se vor împărți șoapte la un pahar cu vin și gustări dulci și sărate delicate.
Locurile sunt limitate. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0728.842.189 sau în incinta librăriei Elstar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare