BREAKING NEWSInterviuri

Un nou loc de joacă pentru copii și o terasă la înălțime pentru părinți, în centrul Câmpinei, deasupra BCR

Vara aceasta, copiii din Câmpina au un nou loc de joacă și distracție în care să-și petreacă zilelele de vacanță! Vineri, 30 iunie, s-a deschis Fantasy Club, în centrul orașului, la etajele 4 și 5 ale clădirii BCR. Iar din toamnă, tot aici va fi și un after school. Cine sunt investitorii și care este povestea lor?

„Fantasy Club oferă un spațiu pentru întreaga familie – un loc de distracție pentru copii și un loc de relaxare pentru părinți. Asta a fost intenția noastră de la bun început“, a declarat pentru Oglinda de Azi Raluca Stanciu, fondatoarea spațiului de joacă. De altfel, aceasta este o afacere de familie pe care o deține împreună cu soțul ei, George Stanciu, și în care a investit până în prezent peste 50.000 de euro, potrivit informațiilor sale. Dar mai multe detalii puteți afla chiar de la ea, din interviul de mai jos.

Fantasy Club este o afacere de familie deținută de Raluca Stanciu (foto) și soțul ei, George Stanciu. Pe lângă spațiul de joacă, aici vor organiza petreceri private, cursuri pentru copii, dar și after school

Ce găsesc copiii și părinții la Fantasy Club?
Avem spațiu de joacă pentru copiii mici, spațiu de joacă pentru copiii mari, până în 16 ani și cafenea cu terasă pentru părinți, o cafenea cochetă, micuță și o terasă care se pare că a avut un impact fantastic. În plus, din toamnă vom avea și after-school.

Ce oferă programul de after school și cât costă?
Pentru părinți vrem să oferim confortul de a nu căuta pe cineva care să ia copiii de la școală, să se ocupe de masă sau să-i ducă la cursuri. Vrem să oferim noi tot: luăm copiii de la școală, îi aducem aici, le oferim acces în spațiul de joacă tocmai pentru a avea timp de relaxare după niște ore de studiu. Între timp vine și masa, ulterior intră la lecții, iar la finalizarea lor au acces din nou în spațiul de joacă, ca o motivație pentru ei după teme. Programul la after school este până la ora 17.00, însă părintele are posibilitatea să-l lase pe cel mic în spațiul de joacă, contra cost după această oră.

La etajul 5 este spațiul de joacă destinat copiilor mai mici (2-8 ani), dotat cu tobogane, tiroliene, traseu de obstacole, trambulină, palmier rotativ, dar și măsuțe pentru activități de desenat și colorat

Totodată, urmărim să aducem aici toate tipurile de cursuri:

  • limbi străine – avem până în momentul de față engleză, franceză și spaniolă
  • dans – de la dansuri clasice, balet, dansuri de societate, acro dance, street dance, latino, dansuri populare
  • matematică prin tehnica japoneză
  • educație financiară
  • dezvoltare personală
  • gimnastică
  • muzică – canto și instrument
  • programare și robotică prin lego
  • desen și pictură

Și vrem să aducem aici și alte cursuri pentru care vom avea cerere. Avem profesori pentru fiecare segment în parte și dorim să le începem încă din perioada verii, iar din toamnă vor fi disponibile la after-school ca opționale. Ca timp, le-am planificat în intervalul 15.00 -18.00, zilnic.
Tariful pentru after school este de 850 lei, la care se adaugă masa. Încă nu am definitivat prețul și nici nu am ales un anume restaurant pentru catering.

La etajul 4 este amenajată o sală de gaming pentru copiii mai mari (7-16 ani), dotată cu cinci console Play Station V, simulator auto și VR, masă de biliard, tenis de masă, air hockey, scenă cu lumini și microfoanepentru karaoke

La Fantasy Club veți organiza și petreceri private pentru copii. Care este tariful și ce include?
Da, organizăm și petreceri private pentru copii, seara și în weekend. Oferim servicii all inclusive, cu animator, baloane de săpun, toată recuzita: farfurii, pahare, catering, baloane, decoruri. O petrecere cu 10 copii costă 1.200 de lei, iar dacă se depășește acest număr, va fi o taxă suplimentară. In acest preț este inclus și meniul copiilor, cu fel principal, garnitură și suc. Avem programări și pentru luna octombrie.
Intenționăm să avem trei petreceri pe zi în weekend, așă că spațiul va fi disponibil la liber mai mult în timpul săptămânii. E nevoie să fim sunați ca să se verifice dacă este liber. Noi vom anunța pe Facebook când avem petreceri, ca să știe cei care doresc când să vină.

Cei doi antreprenori, George și Raluca Stanciu, l-au avut ca invitat la festivitatea de deschidere pe Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina

Programul locului de joacă

Pe timpul verii, Fantasy Club va fi închis lunea. De marți până joi va fi deschis în intervalul 10.00 – 20.00, vinerea și sâmbăta va fi deschis până mai târziu, la ora 23.00, iar duminica se reia programul normal, până la ora 20.00. Programul poate fi ajustat în funcție de solicitări. Prețurile sunt de 20 lei/ oră la spațiul de joacă pentru cei mici și de 25 lei/ oră la gaming.

CARTE DE VIZITĂ

Raluca Stanciu are 35 de ani și este antreprenor de la vârsta de 27 de ani. Împreună cu soțul ei mai are alte două afaceri de familie – Geral, în domeniul construcțiilor și al deratizărilor, unde a reușit să atragă fonduri europene de 100.000 de euro. „Toate ideile de business sunt ale soțului, însă eu mă ocup de implementare. Am dat curs tuturor ideilor lui“, ne-a declarat ea.Totodată, Raluca este și administrator și manager financiar într-o companie cu capital străin din București, pe dezvoltare imobiliară.

Terasa de la etajul 5 al Clădirii BCR, amenajată pentru părinți, a fost punctul de atracție al festivității de deschidere

Cum ați ajuns la BCR?

A fost primul anunț pe care l-am găsit. Ideea a venit de la o colegă de-a soțului meu care are trei copii și ne-a zis că e nevoie de un loc de joacă în Câmpina și noi am zis: „Bine, hai!“. A fost prima locație pe care am văzut-o și am fost impresionați. Inițial am vrut doar un singur etaj, apoi ne-am dat seama că nu e suficient. Am amenajat o cafenea și o terasă pentru părinți, în ideea de a avea un spațiu unde să servească o cafea, dar nu ne așteptam să aibă un impact atât de mare.

Cum vă poziționați în raport cu concurența?

Nu consider că avem concurența sau că ar avea concurența vreo problemă cu noi. Suntem segmente diferite și oferim lucruri diferite. Există un singur loc de joacă pentru copii, dar are specificul său. E loc pe piață pentru toți.

„Este o investiție proprie care a depășit ușor 50.000 de euro, dar am făcut-o cu drag, pasiune și cu foarte mult ajutor din partea familiei, prietenilor și colegilor. Sunt recunoscăoare pentru cât de săritori au fost oamenii, au stat aici cu mine, zi și noapte. În două luni am făcut tot, am luat spațiul, am organizat personal, am făcut achiziții, am făcut amenajări. Și am respectat data deschiderii de 1 iulie“ (Raluca Stanciu, owner Fantasy Club).

R.A.I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare