BREAKING NEWSȘtiri

Primăria Câmpina a achiziționat recent o cușcă pentru capturarea și transportul urșilor

După cum se știe, din ce în ce mai des, în zona Câmpina, este semnalată prezența urșilor, autoritățile județene emițând, în cursul acestei veri, mai multe mesaje RO-Alert pentru a avertiza populația. Animalele au fost văzute umblând nestingherite în cartierul Voila, pe strada, Pădurii, Fabricii, Calea Doftanei, ba chiar și în zona de agrement Fântâna cu Cireși. Cel mai recent a fost semnalată prezența unui urs weekend-ul trecut, pe strada Prundului.

În urmă cu două luni, Primăria Câmpina angaja un medic veterinar care să asigure, până la sfârșitul acestui an „permananța/ intervenția imediată pentru prevenirea și combaterii atacurilor de urs”. Medicul face parte din echipa de intervenție care este mobilizată de fiecare dată și are sarcina de a tranchiliza animalul sau a-l euthanasia, dacă este cazul.
Recent, administrația locală a achiziționat și o cușcă specială pentru capturarea urșilor. Cușca în valoare de aproape 5000 de euro are 4 metri lungime/ 1.3m x 1.3m înălțime și lățime și va fi folosită pentru a transporta animalele capturate în vederea relocării în fondurile cinegetice.

3 Comentarii  

  1. 5000 euro adica 25000 ron o cusca de fier cu o poarta de accses ….alta achizitie desteapta a administratiei locala …poate o fi suflata cu aur??? Are balta peste!!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare