BREAKING NEWSȘtiri

Hotelul și Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina, scoase din nou la licitație!

Primăria Câmpina a anunțat procedurile de concesionare a hotelului și ștrandului de la Casa Tineretului, ca urmare a hotărârilor adoptate anul acesta în luna martie, respectiv luna mai, de către Consiliul Local Câmpina.
Obiectivele concesionării constau în „exploatarea imobilului Apartament 2(P+3E), reprezentând hotelul și foaierul mic, proprietate publică a Municipiului Câmpina, situat în incinta Casei Tineretului, Municipiul Câmpina, B-dul Nicolae Bălcescu, nr.50”, respectiv „exploatarea imobilelor teren ștrand, bazin înot, bazin înot, cabine, grup sanitar și teren mini-fotbal”.
Persoanele interesate să participe la licitație pot solicita clarificări până la data de 3 august ora 12.00, data limită  de depunere a ofertelor fiind 17 august 2023, ora 12.00.
Potrivit hotărârilor de Consiliu nr. 67/ 29.03.2023 și nr. 112/ 31.05.2023, durata de concesiune a obiectivelor este de 25 de ani, cu posibilitatea prelungirii. În ceea ce privește redevența anuală, aceasta este de 61.716 lei (cca 13.000 euro) pentru Hotelul Casei Tineretului și de 41.230 lei (cca 9.000 euro) pentru ștrand și terenul de mini-fotbal.
Despre obligațiile pe care le are un eventual investitor v-am informat într-un articol publicat în luna martie a acestui an.
Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc la data de 24 august 2023, la sediul Primăriei Câmpina. Din comisia de evaluare a ofertelor pentru concesionarea hotelului fac parte, ca membri titulari, consilierii locali Viorica Vane și Noemi Ionescu, membri supleanți fiind consilierii Cosmin Raț și Valentin Crețu.
Vă reamintim că în anii precedenți, administrația locală a avut mai multe tentative de a găsi soluții pentru modernizarea acestor imobile, dar fără rezultat. Poate și pentru că valoarea redevenței era mult mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare