Știri

Viceprimarul Ion Dragomir, reales în fruntea PSD Câmpina

La sfârşitul săptămânii trecute, vineri, 5 iunie, organizaţia municipală a PSD Câmpina şi-a reales structura de conducere pentru următorii patru ani. Şedinţa social-democraţilor a fost prezidată de senatorul Daniel Savu, preşedintele PSD Prahova şi de senatorul Georgică Severin, iar alegerile s-au desfăşurat într-un climat de consens, fără prea multe discuţii şi fără contestaţii. 
Singurul candidat la funcţia de preşedinte, viceprimarul Ion Dragomir a obţinut un nou mandat în fruntea organizaţiei locale, alături de echipa de vicepreşedinţi formată din Gheorghe Tudor, Horaţiu Zăgan, Mihaela Petrovici, Liviu Corcodel şi Marius Rânciog. Printre cei prezenţi, cu drept de vot, la şedinţa de alegeri, au fost şi Alexandru Blanck, Florea Radu, Victor Bercăroiu şi Ştefan Chiţu. 
Realegerea lui Ion Dragomir în fruntea PSD Câmpina vine într-un moment destul de delicat pentru partid şi asta pentru că tot vineri, 5 iunie, premierul Victor Ponta – preşedintele PSD, a fost pus oficial sub urmărire penală de procurorii DNA într-un dosar în care mai sunt anchetaţi şi alţi fruntaşi social-democraţi.  A.N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare