Știri

Viceprimarul Ion Dragomir le-a declarat război căruţelor

Chiar înaintea începerii şedinţei Consiliului Local, pe masa consilierilor au mai fost depuse două proiecte. Unul dintre acestea îi aparţinea viceprimarului Ion Dragomir şi se referea la interzicerea circulaţiei vehiculelor cu tracţiune animală începând cu data de 1 martie 2009. Dragomir şi-a justificat demersul invocând faptul că “în zonele limitrofe ale Câmpinei au apărut adevărate rampe de gunoi create de persoanele care se ocupă de transportul deşeurilor provenite din gospodării sau din lucrări de amenajare sau modernizare a locuinţelor. De altfel, căruţaşii au ajuns să ridice gunoiul chiar şi de pe bulevard, de sub nasul nostru şi al poliţiei. După ce am rezolvat problema cailor,mi-am propus să rezolv şi problema căruţelor. După validarea hotărârii de către Prefectură vom ridica toate căruţele, pentru că, ceea ce se întâmplă în Câmpina este sfidător”.Gheorghe Tudor şi-a exprimat scepticismul în privinţa rezolvării acestei situaţii şi a atacat dur Poliţia Rutieră: “M-aş bucura dacă s-ar putea aplica această hotărâre. Sunt sceptic pentru că,
de exemplu, constatarea trebuie făcută de Poliţia Rutieră. Mai avem Poliţie Rutieră în Câmpina, pentru că se trece frecvent printre bariere, se trece des pe roşu?!”În cele din urmă, în unanimitate, proiectul viceprimarului Ion Dragomir a fost aprobat.

“Floricon lucrează în dispreţul locuitorilor Câmpinei!”
Elena Albu a relatat o experienţă personală, recunoscând că şi ea a apelat la căruţaşi pentru nişte deşeuri: “După nişte lucrări am rămas cu nişte moloz. Am sunat la Floricon şi mi-au cerut să spun câţi metri cubi am, pentru ca să-mi factureze serviciul. Le-am spus că habar n-am. Au stat deşeurile trei zile la poartă, de a venit Poliţia, aşa că a trebuti să apelez la un căruţaş, pentru că Floricon lucrează în dispreţul locuitorilor Câmpinei!” (Al. NECULAI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare