Știri

Viceprimarul Ioan Pițigoi deschide lista candidaților la Senat pentru PMP Prahova

Potrivit unei postări făcute pe pagina de Facebook a președintelui organizației PMP Prahova, Cătălina Bozianu, viceprimarul Ioan Pițigoi deschide lista candidaților la Senat pentru PMP în Prahova. De asemenea, Cătălina Bozianu se află pe primul loc în lista candidaților pentru un nou mandat la Camera Deputaților. 

„Le mulțumesc colegilor din organizația PMP-Prahova și din conducerea națională a Partidului Mișcarea Populară pentru onoarea de a deschide lista de candidați pentru un nou mandat de deputat.
Venim în fața dumneavoastră cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile în care trăiesc. Eu sunt și rămân un om dedicat mai ales administrației publice locale, rezolvării cu prioritate a problemelor cu care se confruntă oamenii acasă. Adică în comună, în oraș, în județ. De asemenea, pentru Senat, lista este deschisă de colegul nostru, Ioan Pițigoi, viceprimar în funcție al Municipiului Câmpina, unul dintre cei mai buni administratori pe care îi are județul la ora actuală. Pe listele noastre găsiți oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă: pe doamnele Mihaela Vlăsceanu de la Măneciu, un om implicat, care a făcut mult bine semenilor săi din comună, și Alexandra Bran de la Breaza, unul dintre tinerii cei mai de perspectivă din politica prahoveană, precum și pe domnii Cristian Goidan de la Drăgănești, Tudor Macovei de la Iordăcheanu sau Auraș Sălceanu de la Valea Călugărească” – a scris Cătălina Bozianu pe rețeaua de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare