Știri

Vânătoare pentru democraţie la Câmpina

Sâmbăta, 18 mai, la Câmpina a avut loc „Câmpina City Hunt- Treasure Hunt for European Democracy!”, un eveniment organizat de Grupul de Inițiativă GAME CHANGERS în parteneriat cu campania #dedataastavotez. Scopul acţiunii a fost acela de a promova alegerile europarlamentare şi de a conştientiza tinerii cu privire la importanţa prezentării la vot. 
La „vânătoarea pentru democraţie” desfăşurată în aer liber au participat tineri din liceele câmpinene cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani. Odată împărţiţi pe echipe, aceştia au avut sarcina de a strânge cât mai multe steluţe aurii ce trebuiau găsite în cele 12 puncte de control dinainte stabilite, acolo unde aveau de parcurs diverse probe legate de valorile democraţiei europeană. La final, steluţele găsite au completat drapelul european.
Proiectul Grupului de Inițiativă GAME CHANGERS, grup alcătuit din elevi ai Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” şi ai Liceului Tehnologic Energetic, a beneficiat de sprijinul Fundaţiei Zamolxes şi al Primăriei Câmpina. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare