BREAKING NEWSȘtiri

Vaccinare fără programare începând de sâmbătă, 8 mai

Începând de sâmbătă, 8 mai, persoanele cu vârste de peste 60 de ani care doresc să se vaccineze și au documente de identitate valabile se vor putea prezenta direct la centrele de vaccinare, fără programare, în limita capacității centrelor și a dozelor disponibile, pe tot parcursul programului de funcționare, în oricare dintre cele 29 de centre de vaccinare din Prahova.
Persoanele cu vârsta de până în 60 de ani care doresc să se vaccineze se vor putea prezenta la centrele de vaccinare, după ora 14.00, fără programare, în vederea administrării dozelor de vaccin. Acestea se pot prezenta la orice centru de vaccinare, indiferent de tipul vaccinului administrat.
Cei care optează pentru această modalitate extinsă de înscriere în procesul de imunizare vor fi înregistrați direct în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV) și vor primi adeverința de vaccinare, conform procedurilor. Persoanele programate prin platformă dețin prioritate la vaccinare. În funcție de capacitatea de vaccinare a centrului și disponibilitatea dozelor de vaccin, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct la centrele de vaccinare.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare