Știri

UNPR a trecut la racolări. Primii vizaţi sunt pedeliştii

Privit ca un partid de buzunar al preşedintelui Traian Băsescu, UNPR îşi face tot mai simţită prezenţa şi la Câmpina. Nu neapărat prin media, pentru că nu a fost organizată nici măcar o conferinţă de presă până acum, ci prin diverse gesturi sau acţiuni. Mai întâi, UNPR a solicitat, prin preşedintele organizaţiai locale, Auraş Chivu, un sediu de la Primărie, dar reprezentanţii acesteia au ridicat din umeri, lipsa spaţiilor fiind una cronică în Câmpina. Apoi, după ce s-a întărit cu Ciprian Murariu, fost membru al PC, atât Chivu, cât şi Murariu devenind şi vicepreşedinţi la nivel judeţean ai UNPR, s-a trecut la racolări.
Cei mai alarmaţi s-au dovedit a fi democrat-liberalii, acolo unde cei de la UNPR par să fi acţionat la pont, apelându-i direct pe reprezentanţii PDL în secţiile de votare. De unde ar fi putut avea Auraş Chivu, cel care a candidat la Consiliul Local, în anul 2008, de pe locul 17 al PNDC, e greu de spus, chiar dacă majoritatea bănuielilor par a se îndrepta spre Alin Moldoveanu şi penedeciştii lui Anghel. Cu atât mai mult, cu cât la PSD şi PNL nu există semnale similare. Deocamdată…
Unii spun că este doar o chestiune de timp trecerea foştilor penedecişti în frunte cu Florin Anghel sau doar cu „locotenentul” său Alin Moldoveanu la UNPR; alţii susţin că în politică – mai ales în cea românească – nu se ştie de astăzi pe mâine, vehiculându-se şi unele negocieri care ar avea loc între Anghel şi Partidul Conservator. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare