Știri

Unirea Câmpina se reuneşte pe 15 ianuarie. Sub comanda cui?

La jumătatea campionatului Ligii A Prahova, Unirea Câmpina ocupă locul al V-lea cu 31 de puncte obţinute din 9 victorii şi 4 remize, având şi un golaveraj de 29 goluri marcate şi 15 primite.
După vacanţa de iarnă, echipierii formaţiei Unirea Câmpina se vor reuni sâmbătă, 15 ianuarie. Acesta este un lucru cert… Ceea ce nu se ştie în momentul de faţă este sub comanda tehnică a cărui antrenor? Turul a fost încheiat cu Mircea Hagianu, dar tot mai multe voci susţin că locul acestuia pe banca tehnică a Unirii va fi luat de fostul tehnician al grupării, Marius Pălănceanu. Zvonurile au fost alimentate şi de faptul că, sâmbătă, Pălănceanu, o parte a acţionarilor, dar şi de câţiva dintre jucătorii Unirii au fost la o miuţă pe zăpadă.
„Vă spun sincer că nu ştiu în acest moment dacă mai sunt sau nu antrenor la Unirea Câmpina” – ne-a spus Mircea Hagianu, care a mai adăugat: „Chiar şi zilele trecute am avut o discuţie cu acţionarii clubului, le-am spus de zvonurile care mi-au ajuns şi mie la urechi şi sper să aibă bărbăţia, dacă vor ajunge la concluzia că trebuie să ne despărţim, să mi-o spună în faţă. Oricum, în momentul de faţă, prioritatea mea absolută o constituie examenul pentru prelungirea licenţei A de antrenor, examen pe care îl voi susţine la Bucureşti şi care, pentru mine, înseamnă foarte mult”.
La rândul său, Marius Pălănceanu ne-a declarat: „Da, am fost sâmbătă la o miuţă cu băieţii, printre care s-au aflat şi o parte dintre foştii mei colaboratori de la Unirea. Îmi era dor de o miuţă, să mai fac un plonjon pe zăpadă… Nu pot nega că au fost mai mulţi cei care m-au întrebat dacă nu aş fi tentat să revin pe banca tehnică a formaţiei Unirea Câmpina. Nu pot să neg că-mi lipseşte febra de pe bancă, mai ales că am muncit la această echipă pentru a ajunge la nivelul la care se află acum. Dar, în acest moment, nu pot să spun dacă voi reveni pe banca tehnică a Unirii, indiferent de ceea ce-mi doresc eu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare