Știri

Unirea Câmpina, în cantonament

Săptămâna trecută, echipierii formaţiei Unirea Câmpina s-au aflat în cantonament la Casa Tineretului. Antrenorii Marius Pălănceanu şi Daniel Corcodel le-au pregătit, pentru această perioadă, elevilor lor un program strict cu câte două antrenamente zilnice, dintre care unul bazat numai pe forţă şi pregătire fizică. Starea de spirit a jucătorilor a fost una bună, mulţi dintre ei neavând posibilitatea unui alt cantonament similar, cu excepţia celor realizate de Clubul Unirea. Conducătorii clubului au încercat să le asigure condiţii cât mai bune şi aşa cum se respectă şi marile echipe, întregul lot s-a prezentat la toate acţiunile îmbrăcat cu treninguri de prezentare marca Legea, inscripţionate cu numele clubului Unirea Câmpina. Acum, conducătorii şi antrenorii îşi doresc ca jucătorii să răspundă cu aceeaşi monedă în cadrul meciurilor oficiale. De altfel, primul joc oficial al formaţiei Unirea Câmpina este programat duminică, 1 martie, de la ora 11.00 la Cocorăştii Mislii, unde va avea loc partida contând pentru prima fază a Cupei României în care sunt implicate şi echipele din Liga A Prahova, este vorba de partida dintre Stejarul Goruna şi Unirea Câmpina.

2-1 sau… 2-2?
Marţi după-amiază, pe terenul de la Băneşti, acoperit cu un strat subţirede zăpadă, a avut loc partida amicală dintre AS Băneşti şi Unirea Câmpina. Cele două echipe s-au înhămat la treabă, la fluierul arbitrului câmpinean Ştefan Călăraşu. Încă din minutul 3 a început show-ul. Vane a înscris, dar arbitrii au considerat că jucătorul se afla în ofsaid şi au anulat reuşita câmpineanului. Până la pauză, băneştenii au înscris prin Filote (16) şi Iancu (38). În minutul 70, Vane a înscris din nou, golul fiind de această dată validat. La finalul partidei, antrenorul formaţiei Unirea Câmpina, Marius Pălănceanu, ne-a declarat: “Sunt mulţumit de implicarea fizică a jucătorilor mei, mai ales că a fost un teren destul de greu. Din punctul meu de vedere, jocul s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2-2, golul lui Vane, din minutul 3, fiind perfect valabil”.Unirea Câmpina a evoluat în formula: Cosmineanu – Gratie, Flaidăr, Neagu, Cârstei – Năstase, Ungureanu, Basma, Burlacu – Vane, Drăgan. Au mai jucat: Păpuşoiu – Ţigănuş, Nichifor, Stoica, Coman, Constantinescu.
3-2 cu Călineşti
Vineri după-amiază, pe stadionul „Rafinăriei”, pe un frig năprasnic, Unirea a susţinut ultimul joc de pregătire dinaintea debutului oficial în anul 2009. La ieşirea din cantonament, Unirea Câmpina a întâlnit formaţia Intersport Călineşti, care activează în Liga B Prahova. Unirea s-a impus la limită, cu scorul de 3-2, prin golurile marcate de Ţigănuş (penalty), Cârstei şi Vane. În ciuda scorului destul de strâns, Unirea s-a aflat în permanenţă la cârma partidei. Practic, nu s-a pus nici un moment problema învingătorului, iar golurile formaţiei Intersport Călineşti au venit în urma unor greşeli personale din defensiva câmpineană, greşeli favorizate atât de starea vremii şi a terenului, dar şi de oboseală acumulată, specifică finalurilor de stagii centralizate.Antrenorii Marius Pălănceanu şi Daniel Corcodel au mizat pe: Păpuşoiu – Gratie, Basma, Neagu, Cârstei – Coman, Ţigănuş, Brânzea, Burlacu – Vane, Ungureanu. Au mai jucat: Cosmineanu – Flaidăr, Nichifor, Plăvache, Cazan, Constantinescu, Fl. Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare