Știri

Startup Europe Week 2018 – Câmpina

Săptămâna Europeană a Startup-urilor 2018 – Câmpina

Fundația Zamolxes organizează luni, 5 martie 2018, ora 14:30, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, evenimentul european “Startup Europe Week 2018-Campina” (Săptămâna europeană a startup-urilor 2018 – Câmpina”).
Prin acest eveniment ne dorim să schimbăm percepția asupra antreprenoriatului în municipiul nostru. Câmpina participa pentru prima dată la această inițiativă europeană în care sunt implicate peste 300 de orașe din 50 de ţări din Europa și care este sprijinită de Comisia Europeană.
La acest eveniment sunt invitați să participe 30 de tineri elevi din liceele câmpinene și antreprenori de succes din Campina care vor prezenta firmele lor și vor dialoga cu tinerii pe tema antreprenoriatului.
În cadrul evenimentului invitații vor avea ocazia să participe la întâlniri rapide de afaceri.
(Ce sunt întâlnirile rapide de afaceri? Speed-Networking este un eveniment structurat care permite participanților să interacționeze cu alții, într-o serie de discuții scurte față în față. În ultimii cinci ani, speed networking s-a extins ca un rezultat al activităților tradiționale de afaceri pentru a facilita întâlnirea cu noi parteneri de afaceri). 
Proiect realizat cu sprijinul Comisiei Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare