Știri

Săptămâna demisiilor!

Iatan…
Joi, 28 februarie, la şedinţa ordinară a Consiliului Local, Gheorghe Iatan a acumulat a treia absenţă consecutivă nemotivată la o şedinţă ordinară a Legislativului câmpinean. Chiar în dimineaţa acelei zile, consilierul juridic al Consiliului Local, Laurenţiu Olăraşu a primit printr-un curier o hârtie, care era demisia lui Gheorghe Iatan. “Modalitatea în care am primit-o, precum şi faptul că nu l-am putut contacta pe dl. Iatan, îmi ridică unele semne de întrebare. Nu pot garanta că este chiar semnătura sa, astfel nu ştiu dacă este un document original sau doar… o glumă proastă”, a spus Olăraşu.
Demisie sau revocarea mandatului pentru absenţe – efectul pare a fi acelaşi. Iatan, după ce nu a mai venit la o şedinţă a Consiliului Local din august 2007, părăseşte Consiliul Local.
Iatan a candidat pe listele PSD, astfel încât de aici va veni următorul consilier, cel care va avea un mandat de numai aproximativ două luni. Pe lista de consilieri a PSD figurează în momentul de faţă Andrei Hortopan, Alexandru Blanck şi Viorica Cord. Primul este foarte probabil că nu accepta statutul de consilier, pentru că este incompatibil cu calitatea sa de membru în Consiliul de Administraţiei al Companiei Publice. Aşa că, foarte probabil, locul vacant va fi ocupat de Alexandru Blanck.

Stănescu…
La finele săptămânii trecute s-a mai consumat o demisie. De această dată nu este vorba de plecarea din Consiliul Local, ci de părăsirea funcţiilor de conducere dintr-un partid, în speţă, PNL. Gestul a venit din partea vicepreşedintelui Mihai Stănescu, acesta decizând să demisioneze din toate funcţiile de conducere din cadrul organizaţiei locale a PNL.
Stănescu a enumerat în demisia sa motivele, care au stat la baza acestui gest: “constatând faptul că, în repetate rânduri, între mine şi ceilalţi membri ai biroului de conducere, există păreri total diferite legate de alegerile locale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare