Știri

Situaţia cazurilor de persoane infectate cu SARS-CoV-2 din judeţul Prahova: 6 morţi în ultimele 24 de ore

De la începutul pandemiei până astăzi, în judeţul Prahova au fost înregistrate 614 de cazuri confimate cu noul coronavirus, dintre care 30 au decedat, iar 133 de persoane au fost declarate vindecate şi externate. 
Conform DSP Prahova, în cazul focarului de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, numărul celor infectaţi a ajuns la 11 persoane. Este vorba despre un medic, patru asistente, două infirmiere şi patru pacienţi. Spitalele din judeţ tratează în prezent 160 de persoane, dintre care 37 sunt suspecte de a fi infectate cu noul coronavirus. 
In Prahova au fost efectuate până astăzi 7.456 de teste pentru depistarea virusului SARS-CoV2. 
Foto: Mediafax
Ieri, 6 iulie, au fost organizate verificări la 63 de persoane dintre cele care aveau recomandare de izolare la domiciliu, alte 166 au fost legitimate, iar 63 de şoferi au fost opriţi în trafic în vederea efectuării controalelor specifice. Au fost verificate si trei societăţi comerciale. In urma acestor demersuri, au fost aplicate 51 de sancţiuni, în valoare de 29.600 lei. 
De asemenea, în perioada, 3-19 iulie, prefectul de Prahova, Cristian Ionescu a emis un ordin de organizare a unor controale printre cetăţeni, efectuate de echipe mixte formate din reprezentanţi ai instituţiilor publice cu atribuţii în domeniu. 
Numai ieri s-au înregistrat 6 decese în judeţul Prahova. Toti pacienţii decedaţi aveau şi alte afecţiuni de sănătate. Este vorba despre 5 bărbaţi cu vârstele cuprinse între 56 si 93 de ani şi o femeie în vârstă de 93 de ani. 
Roxana TUDOSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare