Știri

Severin a votat pentru moţiunea împotriva Guvernului

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului României, depusă de PSD, a fost la numai opt voturi de adoptare, ceea ce ar fi însemnat căderea actualului Executiv, care a introdus măsuri fără precedent, dacă vorbim doar despre scăderea cu 25% a salariilor bugetarilor şi cu 15% a pensiilor.
Câmpina a dat Parlamentului, în actuala legislatură, patru reprezentanţi. Pentru că, în afara celor doi care reprezintă colegiile din care face parte şi Câmpina, mai trebuie adăugaţi William Brânză, PDL-diaspora, dar şi Dragoş Zisopol, din partea Comunităţii Elene.
Dintre toţi cei patru parlamentari câmpineni, doar senatorul Georgică Severin, după cum anunţase anterior, a votat cu bilele la vedere în favoarea moţiuni, deci împotriva Guvernului condus de (încă) şeful său de partid, Emil Boc. De altfel, Georgică Severin – la fel ca şi ceilalţi parlamentari PDL care au votat în favoarea moţiunii – riscă acum excluderea din partid.

2 Comentarii  

  1. este un act de curaj si seriozitate sa votezi`asa cum crezi, in conditiile in care in ziua de azi disciplina de partid este mai rea decat cea dinainte de revolutie.
    Bravo pentru curaj !

  2. ,,Forma în care noua lege a ANI merge la promulgare l-a dezamăgit şi pe ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Mark Gitenstein, care a apreciat, într-o declaraţie pentru Mediafax, că puterile Agenţiei au fost limitate mai mult decât cerea decizia Curţii Constituţionale.'' Numitul georgica severin a votat PENTRU actuala forma a legii, lege ,,castrata'' de frunda, iata, si cu ajutorul unui campinean. E plin hiperParlamentul (pe cand ala de 300 alesi?) de indivizi duplicitari, dar nici o problema, nu toti suntem tantalai, sa ne uitam admirativ la declaratiile lui georgica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare