BREAKING NEWSȘtiri

Ședința Consiliului Local Câmpina desfășurată joi, 23 decembrie

Joi, 23 decembrie, Consiliul Local Câmpina s-a întrunit în ședință ordinară, ultima din acest an, organizată în cadru festiv, cu șampanie și mesaje de întâmpinare a sărbătorilor de iarnă rostite la finalul dezbaterii proiectelor de hotărâre.
Condusă de președintele Horațiu Zăgan (PSD), ședința s-a desfășurat fără incidente, într-un ton relaxat, cele mai interesante dezabteri fiind cele referitoare la rectificarea bugetară, respectiv la menținerea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2022 la nivelul celor din 2021, la supraimpozitarea cu 500% a unor terenuri și clădiri din domeniul privat (minutul 39), la mărirea tarifelor serviciilor de transport în regim de taxi, la donația făcută de primarul Alin Moldoveanu către municipalitate și nu în ultimul rând la ”metodologia de acordare a gratuității la transport urban cu metroul pentru persoanele cu handicap grav”. La acest din urmă proiect de hotărâre, primarul Moldoveanu a făcut referire explicită la conturile false ce dezinformează opinia publică pe Facebook, lăsând să se înțeleagă că în spatele acestora se află oameni care încearcă să discrediteze administrația locală pe care o conduce. Cităm: ”S-au reactivat conturile false din toamna anului 2020 (…) Niște slugi care încearcă să strice imaginea” (minutul 18).
De remarcat și discuțiile de la punctul Diverse de pe ordinea de zi în cadrul cărora aleșii locali au dat, printre altele, un raport de principiu Clubului Sportiv Câmpina în vederea continuării susținerii financiare a echipei de fotbal seniori, ce are drept obiectiv promovarea, în vara anului 2022, în Liga A Prahova (minutul 51).

Urmăriți în continuare înregistrarea video a ședinței Consiliului Local de joi, 23 decembrie.

3 Comentarii  

  1. Avem realizări deosebite ale administrației cămpinene și nu știm noi? Primarul se lăuda că echipa nou înființată nu va costa nimic dar ce să vezi? 32.000 lei din bugetul local s-au dus deja iar acum mai vrea 200.000 chipurile să promoveze cănd echipa a terminat turul pe locul …12 !!! Orașul e o groapă imensă, mizerie , zona din spatele pieței a rămas ” ghetoul” orașului, blocul construit de primărie și nelocuit ne costă vreo 100.000 euro întreținerea anuală…bla, bla, bla.Deci unde sunt realizările noii administrații???

  2. Dacă publicați doar mesajele care laudă administrația , la fel de slabă ca cea precedentă, să ne spuneți și nouă ca să nu ne mai pierdem timpul aiurea.Oricum pe toți politicienii îi doare la bască de părerile contribuabililor.Întrebați dvs pe actuali decidenți de ce cheltuiesc aiurea o grămadă de bani pentru o echipă de fotbal mediocră ( locul 12), de ce orașul e plin de gropi, de ce blocul construit de primărie stă nefolosit și costă bani mulți pentru întreținere, de ce mizeria din spatele pieței centrale persistă, de ce…de ce…de ce…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare