Știri

Scenă de coşmar în cartierul Turnătorie

Un microbuz a fost vandalizat, iar şoferul molestat
Câmpina are aerul unui orăşel patriarhal, dar mai primeşte uneori (arareori, dar se mai întâmplă), câte un puseu de criminalitate. Cum ar fi atacul banditesc asupra unui microbuz care transporta persoane pe ruta Ploieşti – Azuga, eveniment petrecut acum două zile. Atacatorii, trei bărbați mascați, înarmați cu bâte, s-au urcat duminică seara într-un microbuz al companiei de transport, la staţia Turnătorie din Câmpina. 
Imediat după urcarea în autovehicul, au început să lovească cu bâtele în pereţii maşinii şi în geamurile ei. Spre norocul celor câţiva călători prezenţi, loviturile nu i-au vizat pe aceştia. De asemenea, atacatorii nu erau acolo nici pentru că voiau să se răzbune pe patronii firmei de transport respective, ci pentru a se răzbuna pe şoferul microbuzului. În acest scop, ei l-au luat la pumni pe şofer, încercând să-l tragă afară din autovehicul. Nu au reuşit, dar tot au izbutit să-i zmulgă cheile din contact şi să fugă cu maşina din care coborâseră, cu numere de Bulgaria. 
Şoferul a sunat la Poliţie, declarând poliţiştilor care anchetează cazul că l-a recunoscut pe unul dintre  atacatori ca fiind un prieten al unui șofer de la o altă firmă locală de transport persoane. Prima concluzie a anchetatorilor a fost că atacul a constituit o reglare de conturi între cei doi şoferi. A doua zi, cei trei bătăuşi au fost prinşi şi urmează să suporte rigorile legii penale pentru fapta lor reprobabilă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare