Știri

SanConfind oferă servicii de calitate în 15 specialități medicale

(P) În Centrul Medical SanConfind pacientul este cea mai importantă persoană, iar toate serviciile unității îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina și-a început activitatea în aprilie 2015, prima sa structură funcțională fiind Baza de Tratament și Recuperare Medicală, secție care și-a cucerit rapid o faimă bine meritată, în special datorită hidrokinetoterapiei în care se folosesc ape minerale cu o salinitate foarte ridicată, captate de la un izvor secular, precum și a procedeelor de fizioterapie realizate cu împachetări de nămol sapropelic de Techirghiol, aparatură medicală de top, echipamente robotizate ultraperformante etc. Ulterior, au fost deschise mai multe cabinete din cadrul Policlinicii SanConfind, apoi secția Obstetrică-Ginecologie (cu Maternitatea SanConfind), continuând cu servicii de chirurgie generală, spitalizare de zi etc. Astăzi, SanConfind oferă servicii medicale în 15 specialități: gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, dermato-venerologie, endocrinologie, medicina muncii, pediatrie-neonatologie, pneumologie, diabet-nutriție-boli metabolice, cardiologie, recuperare medicală, chirurgie generală, ortopedie, ORL, oftalmologie și neurologie. În viitorul apropiat, Policlinica SanConfind va oferi servicii medicale și în alte specialități. 
Recuperare Medicală 
Anul trecut, la Congresul Turismului Balnear și Spa din România, SanConfind a câștigat premiul cel mare pentru cea mai bună bază de tratament, lucru ce atestă încă o dată valoarea actului medical care se realizează la Baza de Tratament SanConfind. În această secție pot fi diagnosticate și tratate numeroase afecțiuni: artroze, boli reumatismale, osteoporoză, entorse, fracturi, afecțiuni abarticulare, afecțiuni ale sistemului nervos, ale căilor respiratorii, circulație periferică deficitară etc. În urma consultației la medicul specialist, se face un plan de tratament cu procedurile recomandate pe o perioadă stabilită de timp: hidrokinetoterapie în apă sărată de izvor, kinetoterapie, proceduri cu nămol de Techirghiol, electroterapie (curenți interferențiali, diadinamici, galvanoterapie), saune (uscată și umedă), duș Vichy, băi de plante etc. 
Obstetrică-Ginecologie 
În cadrul secției funcționează Maternitatea SanConfind, una dintre cele mai moderne din țară, foarte apreciată de mamele care au născut aici. Viitoarele mame sunt bine consiliate cu privire la perioada gravidității, astfel încât sarcina să poată fi dusă la bun sfârșit, iar nașterea să decurgă în condiții de totală siguranță. Se pot efectua ecografii de sarcină, inclusiv ecografii morfologice – trim I și ecografii morfo-fetale de trim. II. De asemenea, se pot recolta analize ginecologice specifice. Vă puteți adresa oricând medicului specialist ginecolog pentru un sfat util legat de sănătatea dumneavoastră. Screeningul anual, prin efectuarea testului Babeș – Papanicolau, cu ajutorul căruia puteți depista precoce eventuale probleme la nivelul colului uterin, este important pentru dvs, indiferent de vârstă. Secția este foarte bine igienizată, astfel încât nu există pericolul contractării unor infecții nosocomiale, o problemă de sănătate extrem de importantă, destul de des întâlnită în spitalele din România. De altfel, permanent, întregul spital SanConfind este deosebit de bine igienizat, astfel încât oricând să ofere o siguranță totală pacienților care îi vor călca pragul. Un simplu consult vă poate salva de la multe complicații, deci nu ezitați să vă programați cât mai repede la Maternitatea SanConfind. 
Chirurgie generală 
În cadrul serviciilor de chirurgie generală, puteți beneficia de mici intervenții chirurgicale. Sala de mici intervenții este dotată cu aparatură și instrumentar de ultimă generație: masă de operații Trumpf, consolă de gaze medicale, lampă chirurgicală, defibrilator, ventilator portabil, instrumentar de mică chirurgie, electrocauter și materiale sanitare de cea mai bună calitate. În funcție de situație, activitatea medicului chirurg poate fi asistată de către medici specialiști ATI și completată cu servicii-suport efectuate în Laboratorul de analize medicale, precum și în Departamentul de imagistică medicală. 
Spitalizare de zi 
Pentru a vă asigura un confort sporit în actul medical dedicat vindecării cât mai rapide a afecțiunilor dvs., pentru o monitorizare riguroasă a stării dumneavoastră de sănătate, vă oferim servicii de spitalizare de zi, la indicația medicului, contra cost sau cu finanțare asigurată de către CNAS. Puteți fi spitalizat maximum 12 ore, în condiții hoteliere deosebite, în vederea unor investigații mai amănunțite, a unor tratamente sau intervenții rapide și sigure. În rezervele noastre cu unu sau două paturi veți primi toată îngrijirea medicală necesară, astfel încât veți putea pleca acasă în aceeași zi. 
Policlinica SanConfind 
În afară de specialitățile menționate mai sus, în cabinetele din Policlinica SanConfind (Ambulatoriul de specialitate al Spitalului SanConfind), cabinete localizate atât în clădirea centrală a unității spitalicești din Poiana Câmpina, cât și la Casa cu Lei din Câmpina, pacienții pot primi consultații și îngrijiri în alte 12 domenii medicale: gastroenterologie, dermato-venerologie, endocrinologie, medicina muncii, pediatrie-neonatologie, pneumologie, diabet-nutriție-boli metabolice, cardiologie, ortopedie, ORL, oftalmologie și neurologie. Medicii din cabinetele Policlinicii SanConfind sunt profesioniști deosebiți (mulți lucrează în spitale renumite din Ploiești sau București), dedicați actului medical de calitate, iar sub îngrijirea lor, pacienții SanConfind au toate șansele să se vindece cât mai repede cu putință. Despre toate aceste cabinete și serviciile pe care le oferă, vă vom vorbi într-un articol viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare