Știri

PSD – PRO România, o nouă alianță pe scena politică prahoveană

Alianța politică PSD – PRO România pare să fie răspunsul la nivelul județului Prahova al celor două partide social-democrate, după constituirea alianței de dreapta PNL-USR-Plus. 
Surse din mediul politic ne-au confirmat că în Prahova a fost încheiată o alianță între PSD și PRO România, urmând ca cele două partide să susțină candidați comuni la alegerile locale, pe Bogdan Toader (PSD) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, pe Cristian Ganea (PRO România) pentru funcția de primar al Ploieștiului și pe Nicolae Moisescu pentru funcția de primar al municipiului Câmpina.  
Trebuie să precizăm că înaintea acestor negocieri, cele două partide își anunțaseră în mod separat candidații pentru alegerile locale, PSD pe Bogdan Toader pentru președinția CJ Prahova și pe Radu Oprea pentru Primăria Ploiești, respectiv PRO România pe Mădălina Lupea pentru președinția CJ și pe Cristian Ganea pentru Primăria Ploiești. 
În acest context, noua înțelegere politică va genera modificări și la nivelul Câmpinei. Astfel, cel mai probabil, Liviu Davidescu, candidatul PRO România la funcția de primar, va renunța în favoarea lui Nicolae Moisescu, candidatul PSD. Potrivit negocierilor, Liviu Davidescu ar putea primi un loc eligibil pe lista comună a noii alianțe pentru Consiliul Local. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare