Știri

PSD şi-a definitivat lista candidaţilor

Singura surpriză: includerea lui Ion Mircea pe lista pentru Consiliul Local

Miercuri seară, filiala locală a PSD a avut o şedinţă pentru definitivarea listei de candidaţi pentru Consiliul Local şi rezolvarea altor probleme organizatorice. Cel mai important şi aşteptat subiect a fost, bineînţeles, cel privind lista de candidaţi, capitol la care a apărut şi o surpriză. Este vorba de includerea actualului consilier local Ion Mircea, după ce, iniţial, s-a spus că acesta nu mai doreşte să intre în cursa electorală pentru un nou mandat de consilier local.

Pragul electoral autofixat – şase consilieri locali

PSD Câmpina va depune listă completă de candidaţi pentru Consiliul Local, în primele nouă poziţii regăsindu-se şi actualii consilieri locali ai acestei formaţiuni politice. De asemenea, se cuvine precizat că – spre deosebire de alte formaţiuni politice (şi chiar de PSD, în campaniile anterioare) – candidatul partidului la funcţia de primar, Victor Bercăroiu, nu va fi şi cel care deschide lista consilierilor. Şi aceasta la dorinţa sa expresă! Nu în ultimul rând, merită subliniată poziţia a şasea pe listă, ocupată de preşedintele filialei, Mihail Şerbănoiu. „Aceasta este pragul minim electoral pe care ni l-am fixat, iar dacă nu îl voi îndeplini, una dintre sancţiunile pe care mi le voi impune este şi faptul că nu voi fi consilier local. Aşa mi s-a părut corect”, a spus Mihail Şerbănoiu.

“Dacă cineva din rândurile Executivuluivă va spune vreodată că este reprezentantşi al altor partide din Câmpina, vă minte în faţă!”
Preşedintele Organizaţiei Câmpina a PSD, Mihail Şerbănoiu, a ţinut să precizeze că nu există nici un fel de negociere sau înţelegere cu vreo formaţiune politică în perspectiva alegerilor locale din luna iunie: “Nu avem nici o înţelegere preelectorală cu vreunul din partidele locale, iar dacă v-ar spune cineva că există o negociere pentru susţinerea vreunui candidat al altui partid, aceasta este o intoxicare. Dacă cineva din rândurile Executivului vă va spune vreodată că este reprezentantul şi al altor partide, vă minte în faţă! Candidatul nostru la funcţia de primar şi în echipă căruia suntem este Victor Bercăroiu, iar toate eforturile echipei sunt îndreptate spre sprijinirea acestuia. Pentru noi, echipa înseamnă, într-un viitor apropiat, Victor Bercăroiu – primar, Gheorghe Tudor – administratorul localităţii, Horaţiu Zăgan – viceprimar”.

Primii zece aspiranţi la mandatul de consilier local: 1. Gheorghe Tudor; 2. Horaţiu Zăgan; 3. Ion Dragomir; 4. Mihaela Neagu Petrovici; 5. Emilia Rotaru; 6. Mihail Şerbănoiu; 7. Călin Tiu; 8. Eugen Sârmă; 9. Ion Mircea; 10. Daniel Spiridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare