BREAKING NEWSȘtiri

Propunere de acordare a titlului de Cetățean de Onoare post-mortem pentru Jenica Tabacu

Astăzi, Jenica Tabacu – cea care și-a dedicat mulți ani din viață Muzeului Memorial ”B.P. Hasdeu”, precum și studierii arhivelor spiritiste și activității Magului de la Câmpina – ar fi împlinit 53 de ani dacă nu s-ar fi întâmplat tragicul eveniment suicidal din iarna anului 2018.
În semn de respect și prețuire pentru activitatea sa culturală și socială, organizația PSD Câmpina a anunțat că va iniția un proiect de hotărâre în Consiliului Local prin care intenționează să propună acordarea titlului de Cetățean de Onoare post-mortem Jenicăi Tabacu.
”Astăzi este despre respectul și prețuirea pe care le datorăm unor semeni care nu mai sunt. Despre o persoană care prin activitatea desfășurată a făcut ca numele orașului Câmpina să fie cunoscut la nivel național și internațional. O persoană a cărei muncă nu va trebui uitată de către câmpineni, o persoană care deși nu mai este printre noi, trebuie respectată și prețuită pentru tot ceea ce a făcut pentru comunitatea din care a făcut parte” – a scris Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina, pe pagina de Facebook a organizației locale a partidului.

3 Comentarii  

  1. O doamna,din pacate prea putin apreciata de campineni,fara sa exagerez.Nu de putine ori a luat in piept brontizaurii din CL si i-a apostrofat.Ca nu i-au fost apropiatii la greu nu se intampla o tragedie.Printre stele este o lume mai buna,si multa liniste.Scolo Sus ti se apreciaza calitatile si meritele care le ai avut ca pamantean.

  2. A fost un sufletel de înger, care eu cred ca a fost sinucisa de masoni, deoarece a vrut sa restaureze castelul și picturile din camera lui Iisus exact cum au fost făcute de BP Hașdeu! A fost un deosebit Cetățean de onoare oricum, în inimile Campinenilor, nu trebuie să-i atribuie nimeni acest titlu!

    1. Despre morti numai de bine,ziceau romanii.Dar asta nu inseamna ca trebuie sa credem ca toti care trec „in lumea dreptilor” sunt ingeri si dincolo de aparenta.Am auzit ca raposata era foarte abila in ai sprijinii pe cei care o ajutau sa obtina fonduri,de la bugetul local,pentru vesnica renovare a castelului.Si acum ar urma o intrebare,dar ….!
      As sugera celor de la PSD sa caute si prin alte locuri ale cimitirelor,fiindca vor gasi,cu siguranta,nume demne de toate onorurile,care au fost exemple de cinste si corectitudine.Sau stai ca valorile astea au devenit desuete!
      Ce usor se pot face ironii,acum, cand demnitatea societatii noastre se duce pe topogan,la vale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare