BREAKING NEWSȘtiri

Primarul Alin Moldoveanu susține înființarea echipei de fotbal seniori a CS Câmpina

Luni, 19 iulie, la sfârșitul ședinței extraordinare a Consiliului Local convocată, în principal, pentru o rectificare bugetară, primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, a cerut acordul consilierilor locali pentru înființarea echipei de seniori a secției de fotbal a Clubului Sportiv Câmpina. Proiectul avizat favorabil de comitetul director al clubului și susținut de primar vizează continuitatea în plan sportiv a grupelor de copii și juniori, dar și revenirea Câmpinei în prim-planul fotbalistic județean și poate chiar național. În scurta sa intervenție, Moldoveanu le-a explicat consilierilor că înființarea echipei de seniori nu necesită costuri suplimentare la club în acest an și că, pe viitor, mare parte din bugetul necesar pentru desfășurarea activității acesteia, ar putea fi asigurat din sponsorizări. „Este pentru prima dată în istoria Câmpinei când am putea să înființăm o echipă de seniori a municipalității” – a declarat cu entuziasm Alin Moldoveanu în fața celor 13 consilieri prezenți la ședință.

Astăzi, Alin Moldoveanu a revenit cu un mesaj similar și pe pagina sa de socializare, în care explică motivul pentru care susține acest proiect: „În urma discuțiilor cu conducerea Clubului Sportiv Câmpina, am stabilit ca echipa de juniori I, care anul acesta termină junioratul, să o înscriem în campionatul județean de seniori. Este pentru prima dată când administrația locală a luat decizia să aibă propria echipă în campionatul de fotbal. De-a lungul timpului au mai fost echipe dar niciuna nu a fost a municipalității. ACUM VOM AVEA ECHIPA NOASTRĂ, A CÂMPINEI! Important de știut este că nu vom aloca bani suplimentari de la buget pentru această echipă. Nici nu am fi avut de unde. În prima parte a campionatului vor fi folosiți banii alocați echipei de juniori I, apoi vom susține echipa din sponsorizări și sunt convins că vor exista firme care vor veni alături de noi de dragul sportului și al unei echipe a Câmpinei!”

Arhivă: Echipa de juniori a CS Câmpina câștiga Campionatul Judeţean de Fotbal la Juniori A în anul 2017.

Alte detalii legate de acest nou proiect al CS Câmpina am aflat de la prof. Adrian Stoican, președintele clubului: „Ne-am dorit încă de la înființarea clubului să avem o echipă de seniori la secția de fotbal. În primii ani am avut rezultate frumoase la nivel de copii și juniori, echipele noastre, antrenate de Roberto Opațchi, câștigând de două ori Campionatul Județean de Juniori, ulterior cu rezultate meritorii în turneele naționale. În prezent, secția de fotbal are trei grupe de copii și juniori, antrenate de profesioniști: Roberto Opațchi, Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu, toți oameni care au jucat fotbal la nivel înalt și ne concentrăm atenția pe continuitatea în plan sportiv a acestora. Din acest motiv ne dorim înființarea echipei de seniori, al cărei lot va fi constituit din acești tineri sportivi crescuți de noi. Ne vom înscrie, cel mai probabil, în Liga B Prahova, cea de-a doua ligă a județului ca importanță, vom juca cu juniorii pe care îi avem la dispoziție și vom încerca să ne descurcăm cu cheltuieli minime. Sper să atragem și sponsori care să ne completeze bugetul. Le mulțumesc pe această cale tuturor celor din administrația locală care ne sprijină în general și în special pentru deschiderea față de acest proiect cu echipa de seniori la fotbal și aici mă refer la d-l primar Alin Moldoveanu, la d-l viceprimar Liviu Dumitrache și la toți consilierii municipali”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare