Știri

Prima versiune de proiect pentru tribuna multifuncţională a terenului sintetic de fotbal

Odată cu finalizarea investiţiei publice „teren sintetic de fotbal de la Căminele Petrol”, administraţia publică locală a început demersurile pentru construirea unei tribune dotată cu spaţii destinate sportivilor, care să întregească baza din acea zonă şi totodată care să ofere soluţii de spaţii pentru noul Club Sportiv Municipal Câmpina, înfiinţat în 2015. 
Astfel, încă din vara anului trecut, comisia de sport, cultură, învăţământ din Consiliul Local a solicitat compartimentelor de specialitate din Primăria Câmpina un studiu de fezabilitate şi începerea procedurilor pentru proiectarea tribunei de la terenul sintetic de fotbal. În primele zile din 2016, proiectantul, ales prin licitaţie publică, a înaintat deja către administraţia publică locală prima variantă de proiect a viitorului edificiu, urmând ca în perioada imediat următoare propunerea să fie analizată şi discutată în amănunt de compartimentele specializate din Primărie. 
Mai multe amănunte în ceea ce priveşte această nouă investiţie publică, am aflat de la iniţiatorul proiectului, Florin Frăţilă, preşedintele comisiei de sport – cultură a Consiliului Local: „Din punctul meu de vedere, realizarea terenului sintetic de fotbal de la Căminele Petrol nu a fost decât un prim pas spre modernizarea bazei de acolo. Astfel, încă din vara anului trecut, în paralel cu demersurile constituirii Clubului Sportiv Câmpina, am solicitat administraţiei locale începerea demersurilor pentru construirea unei tribune moderne, care să întregească baza şi să poată fi folosită şi pentru a găzdui alte sporturi, înfiinţate deja la CS Câmpina. Avem deja o primă variantă de proiect, pe care va trebui să o analizăm foarte atent în perioada imediat următoare, astfel încât raportul dintre utilitate, calitate şi preţ să fie unul corect. Sper să alegem cea mai bună soluţie şi până la sfârşitul anului 2016 să finalizăm această lucrare. Vă reamintesc că tot în acea zonă avem şi Bazinul Didactic de Înot, că în curând vom avea un teren multifuncţional, în imediatat vecinătate a terenului sintetic de fotbal şi că există serioase discuţii pentru construirea unei săli de sport, toate acestea putându-se constitui într-un pol sportiv câmpinean”. 

Un comentariu

  1. E foarte bine ca se intampla asa ceva, dar ar trebui sa fie lasate sa faca antrenamente acolo si alte echipe de fotbal. Eu de ex. am copilul la un alt club de fotbal(este vorba de Clubul Viitorul Fortuna), unde sunt copii minunati, care vin din campina si comunele vecine, insa nu au unde efectua antrenamentele. Domnul antrenor Marius Visan se chinuie an de an sa gaseasca sub inchiriere un teren unde sa poata efectua antrenamentele. In speranta ca veti gasii un raspuns, va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare