(P) Restaurantul Toscano le pregătește o surpriză deosebită clienților săi, reușind să-i aducă la Câmpina pe Enzo Saracino – președintele Asociației Bucătarilor din Regiunea Toscana (Italia) și pe Alessandro Billone – un celebru pizzar italian. Cei doi își vor arăta măiestria culinară de luni, 7 octombrie, până vineri, 11 octombrie, la Toscano, unde câmpinenii (și nu doar ei) se vor putea convinge încă o dată că gătitul este o artă.
Enzo Saracino revine la Câmpina și la Restaurantul Toscano, după ce a fost prezent aici și în decembrie 2016, la deschiderea acestui restaurant unic în peisajul câmpinean. ” Pasiunea pentru gătit mi-am descoperit-o încă din adolescență, iar apoi am studiat profund în acest domeniu. Am început să lucrez ca simplu bucătar, apoi am avansat până la șef de restaurant într-un hotel de cinci stele. În prezent sunt președintele Asociației Bucătarilor din Regiunea Toscana și membru al Federației Italiene a Bucătarilor. În urmă cu cinci ani am venit pentru prima dată în România, atunci ca turist. Am descoperit locuri extraordinare, dar și minunata ospitalitate românească”, ne spunea Enzo Saracino în urmă cu aproape trei ani, la deschiderea Restaurantului Toscano.
Alessandro Billone este câștigătorul titlului de ”Master Pizza Champion” în acest an, în Italia, și deține propriul local în micuța localitate Larciano, din regiunea italiana Toscana.
Restaurantul Toscano se află în Parcul Soceram din Câmpina, iar pe parcursul săptămânii 7-11 octombrie vă veți putea delecta aici cu meniurile pregătite de doi specialiști de marcă din Italia – Enzo Saracino și Alessandro Billone.