BREAKING NEWSȘtiri

Presa cere accesul în sala de examen la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Lipsa de transparență în ceea ce privește organizarea concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Câmpina a atras atenția presei locale, județene și naționale, ai cărei reprezentanți au solicitat azi, 4 februarie, președintelui comisiei de examinare, Florin Marcu (consilier local PNL), accesul în sala de concurs în calitate de observatori.
Ce consideră presa că ar fi de observat? Modul în care singurul candidat înscris își va susține proiectul de management, în ce măsură proiectul realizat de acesta corespunde cerințelor și problematicii spitalului câmpinean, dar și modul în care membrii Comisiei de examinare înțeleg să verifice cunoștințele celui care dorește a fi manager al SMC.
Pe surse am aflat că, tot în calitate de observatori, doresc să participe la susținerea publică a proiectului mai mulți consilieri locali care urmăresc cu îngrijorare evoluția acestui concurs.
Vă reamintim că, până în prezent, niciunul dintre responsabilii administrativi ai spitalului ori din administrația publică locală (Primărie/ Consiliul Local) nu a dorit să comenteze pe tema schimbării manageriatului la spital, dar și faptul că la concursul ce va avea loc luni, 8 februarie, s-a înscris un singur candidat fără experiență managerială în sănătate ori studii aprofundate în acest domeniu. Candidatul Gabriel Dima este de profesie jurist, fără mare experiență profesională și în prezent ocupă funcția de ambulanțier la SAJ Prahova.

Un comentariu

  1. Inainte sa vorbiti trebuie sa cititi legea 95/2006 la capitolul Spital, conditiile de inscriere si modul de organizare al unui concurs pt postul de manager Se pot prezenta la concurs cei cu studii juridice,economice si medicale plus atestate in management sanitar Daca este admis la concurs inseamna ca indeplineste conditiile cerute Concursul s a organizat pana acum in deplina transparenta cu respectarea prevederilor legale Accesul este liber , se pot trimite intrebari inainte Induiositoare grija unora pt postul de manager al spitalului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare