Știri

Poliţia Comunitară, la aniversare…

– interviu cu Alexandru Lefter, directorul executiv al instituţiei

La 1 aprilie Poliţia Comunitară a împlinit patru ani de existenţă. Cum marcaţi această aniversare?
Vom face o analiză, în Comisia locală de ordine publică, în cursul lunii aprilie. Vom prezenta o descărcare de gestiune în faţa unui organ competent de analiză, care va critica sau aprecia activitatea Poliţiei Comunitare. În rest, fiindcă este ziua noastră este apropiată de Sărbătoarea Sfintelor Paşti, atunci şi agenţii noştri vor primi nişte stimulente financiare. Ne vom mulţumi cu aceste stimulente pentru a acoperi şi nevoia de a marca ziua noastră.
Împlinirea acestor patru ani aduce şi un nou post de conducere la Poliţia Comunitară, cel de şef serviciu…
În anul 2008 ne-am dezvoltat ca unitate, ajungând la un număr de 85 de agenţi comunitari. Este firesc, în aceste condiţii, pentru coordonarea activităţilor în teren, pentru controlul profesional, pentru îndrumare de specialitate, să fie necesară angajarea unui şef de serviciu, funcţie care este prevăzută, de altfel, ca structură în Legea de organizare şi funcţionare a Poliţiei Comunitare. În acest sens, am avut o discuţie cu primarul Horia Tiseanu care a fost de acord cu propunerea de a avea un şef de serviciu. Astfel s-a promovat o reorganizare a schemei Poliţiei Comunitare, având aprobarea să scot la concurs postul respectiv.
Revenind la activitatea instituţiei, este 2009 un an mai greu decât precedenţii?
Anul 2009 este un an important, dar şi un an greu, cel puţin până în momentul de faţă. Aşa, ca o concluzie, în calitate de şef al acestei structuri, consider că ne-am îndeplinit misiunile. Le mulţumim şi cetăţenilor care ne-au ajutat să ne îndeplinim sarcinile. Dar, în final, Primăria şi Consiliul Local vor aprecia, împreună cu Comisia locală pentru ordine publică, în ce măsură ne-am achitat de atribuţiile ce ne revin.

2 Comentarii  

  1. E DE BELEA CU LEFTER ASTA, CA DACA AR STA CINEVA SA VERIFICE AR FI SURPRINS DE FAPTUL CA TOCMAI A INCADRAT LA EL CUMNATA SI CUMNATUL, DA PRIME GRASE RUDELOR SALE SI ACELOR ANGAJATI CE PRESTEAZA PENTRU DANSUL PE LINGA CASUTA SA DE LA POIANA CAMPINA.

  2. verificati va rog cata prima a dat cumnatei si cumnatului sau LEFTER asta ca ia incadrat la dinsul si cat da de fel celor care ai presteaza pe linga casa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare