Știri

Poliţia a bătut Primăria în finala Cupei Municipiului Câmpina

La sala „Grigorescu” au avut loc luni seară finalele primei ediţii a Cupei Municipiului Câmpina, o competiţie care a demonstrat că se poate face ceva extrem de plăcut şi de interesant şi cu bani puţini, chiar foarte puţini, dacă avem în vedere cheltuielile din domeniul sportului, în general.
După ce Meteor a câştigat disputa cu Anca C Poiana Câmpina în finala mică, marea finală a adus faţă în faţă echipele Primăriei şi Poliţiei, într-o partidă arbitrată de Mugurel Drăgănescu şi Nicolae Iosif.
Lovitura de începere a fost dată de însuşi primarul Horia Tiseanu, iar cele două echipe au oferit un spectacol sportiv agreabil. După 2-0 la pauză pentru Poliţie, în repriza secundă, Ciprian Vintilă (de două ori) şi Daniel Telegescu au marcat pentru echipa Primăriei, Telegescu mai trimiţând o dată şi mingea în bara transversală.
Deşi „muştruluită” la pauză de primarul Tiseanu, echipa Primăriei nu a putut să conducă în niciun moment pe tabela de marcaj şi s-a văzut învinsă cu scorul de 4-3, iar echipa Poliţiei, condusă din teren de însuşi comandantul Romeo Văsii, a câştigat trofeul pus în joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare