Știri

PMP Câmpina continuă acțiunile de caritate pentru populație

(P) Partidul Mișcarea Populară, filiala Câmpina, anunță printr-un comunicat de presă că își continuă programul de sprijin pentru câmpineni în această perioadă de criză generată atât de pandemie, cât și de creșterile de prețuri la utilități.

„Liderii PMP Câmpina continuă acțiunile de caritate pentru ajutorarea populației. Criza energetică, suprapusă peste pandemia de covid a creat o puternică presiune asupra bugetului familiei, tocmai în plină iarnă. Pentru ca oamenii să poată depăși această perioadă dificilă, PMP a gândit un program de sprijin pentru câmpineni.

Astfel, 20 de familii care se încălzesc cu lemne vor primi un sprijin substantial, în material lemnos, care să acopere întregul necesar de supraviețuire, până la primavară. O acțiune simplă, plină de umanitate, salvatoare pentru locuitorii care suferă din cauza greșelilor guvernanților. Inițiatorii acestui proiect sunt președintele organizației, Ioan Adrian Pițigoi și consilierii locali Aron Sabo, Marius Anghelescu, Bogdan Ene.
Echipa PMP Câmpina nu este la prima acțiune filantropică, ci și-a creat deja o tradiție în acest sens. Liderii PMP au venit cu cadouri, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, dar și cu un pachet medical pentru pensionarii câmpineni, anul trecut, în timpul pandemiei de coronavirus“ – se arată în comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare