Știri

O poveste de iubire începută la Câmpina a sfârşit tragic în SUA

Denisa Rusu (fostă Simion), din Câmpina, ar fi trebuit să împlinească, peste o lună, 38 de ani. Se pregătea să vină de la Los Angeles (SUA), împreună cu soţul ei, Ovidiu  Rusu, în vârstă de 37 de ani, să-şi sărbătorească ziua de naştere alături de mama sa şi de cei mai buni prieteni, plănuind să petreacă şi sărbătorile de iarnă în ţară. Numai că o tragedie avea să pună capăt planurilor ei de vacanţă.
După stabilirea ei în SUA, Denisa comunica frecvent, pe internet, cu cea mai bună prietenă a ei, Corina Topală. Numai că, de câteva zile, încetase să mai răspundă la telefon şi nu mai intra nici pe internet. Contrariată de această lipsă de comunicare sesizată şi de sora Denisei, Corina Topală a apelat telefonic o vecină a acesteia, tot româncă, pentru a se interesa de soarta ei. Avea să afle, astfel, că de la sfârşitul săptămânii trecute, alţi vecini anunţaseră poliţia, pentru că auziseră focuri de armă în apartament. Într-un final, poliţiştii aveau să-i descopere pe soţii Rusu, la domiciliu, morţi prin împuşcare, ca şi pe căţeluşul Denisei.
Vestea a căzut ca un trăsnet pentru mama şi sora Denisei, pentru Corina Topală şi pentru toţi cei care au cunoscut-o. Poliţia bănuieşte că Ovidiu a împuşcat-o pe Denisa şi pe câinele acesteia, apoi s-a sinucis.
Corina Topală, asistentă medicală la Spitalul Voila, acolo unde a lucrat şi Denisa Rusu, ne-a povestit cum se cunoscuseră cei doi pe internet şi cât de mult se iubiseră cei doi timp de aproape un an, până când Denisa şi-a rezolvat problemele legate de documentele necesare plecării în SUA. Ovidiu Rusu era de 14 ani plecat din ţară, mai precis din Bucureşti. În Los Angeles avea o afacere destul de solidă, în domeniul decoraţiunilor interioare. Mai fusese căsătorit, cu o americancă, dar aceasta murise de cancer.
„Era obsedat de ea, o iubire obsesivă” spune Corina Topală, amintindu-şi că şi în ţară avusese loc o discuţie mai aprinsă între cei doi soţi, cauzată de gelozia lui Ovidiu Rusu. Acum, Corina Topală, împreună cu cei mai buni prieteni ai Denisei, sunt alături de mama acesteia, Maria Simion, în efortul de a strânge 10.000 de dolari, sumă care trebuie plătită pentru repatrierea fiicei sale.
Cum nu au aceşti bani la dispoziţie, familia şi prietenii fac apel la cei care înţeleg drama familiei şi pot  da o mână de ajutor pentru a îndeplini dorinţa unei mame de a-şi îngropa copilul acasă, unde să se poate duce să-i aprindă o lumânare şi să-i pună o floare la căpătâi.  (C.N.)
Avem nevoie de ajutorul vostru. Scumpa noastră prietenă DENISA nu mai este. A plecat dintre noi în mod tragic şi neaşteptat în Los Angeles. Nu putem să o lăsăm departe de noi. NU trebuie să o lăsăm departe de noi şi de familia ei. Pentru a o putea aduce acasă trebuie să fim uniţi şi să facem ceea ce se cuvine. Trebuie să strângem 10.000 de dolari. Orice ajutor contează. PENTRU A CONTRIBUI CU ORICE SUMĂ VĂ RUGĂM SĂ SUNAŢI LA NUMERELE DE TELEFON 0735 587 856 SAU 0720 806 648 sau depuneţi orice sumă in contul RO55CARP099100536628RO01. Şi noi şi DUMNEZEU şi DENISA vă mulţumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare